‌‌

Nokia 1 Plus

Kies voor een slimmere telefoon

Inschrijven

Scherm

Een scherm waar je niet van kan wegkijken

Geniet van een onvergetelijk uitzicht. Of je nu games speelt of je favoriete programma's streamt, het beeldscherm van 5,45" sleept je helemaal mee in een gloednieuwe smartphone-ervaring. Dankzij de indrukwekkende verhouding tussen het scherm en de behuizing staat niets je favoriete content meer in de weg.

Ontwerp

Durf te kiezen voor uitstekend design

De perfecte combinatie van een grensverleggend design en 3D-nanopatroon technologie. Samen met de naadloze behuizing van polycarbonaat, zorgen deze elementen voor een smartphone met een uitstekende uitstraling - die ook in verschillende kleuren verkrijgbaar is!

Camera

We hebben aan alles gedacht, zodat je elk detail kunt vastleggen.

De camera achteraan biedt schitterende details dankzij een geoptimaliseerde automatische scherpstelling. De 5 MP camera vooraan met 'beautify'-functie garandeert dat je vol (zelf)vertrouwen kunt poseren en fotograferen. De op maat gemaakte chipset werd ontwikkeld om elk detail in beeld te brengen zodat je elk moment precies zo kan vastleggen als je het voor ogen hebt.

Android™

It just keeps getting better

Nokia 1 Plus is voorzien van de allernieuwste Android 9 Pie (Go-editie). Het besturingssysteem is geoptimaliseerd voor betaalbare smartphones en biedt een snelle en eenvoudige ervaring met minder data-, stroom- en geheugengebruik. Bovendien ontvang je gratis maandelijkse beveiligingsupdates en upgrades van het besturingssysteem, waardoor Nokia 1 Plus de ideale telefoon is voor alledaags gebruik.

Nokia 1 Plus

Word een stijlicoon in de smartphonewereld dankzij de naadloze behuizing van polycarbonaat met 3D-nanopatroon. Bekijk je favoriete content in grote resolutie op het prachtige 5,45" beeldscherm waarop je prachtige foto's van de op maat gemaakte camera's volledig tot hun recht komen. Dankzij Android 9 Pie (Go-editie) ben je bovendien verzekerd van een pure, veilige en up-to-date ervaring waardoor je telefoon voorzien is van een beter en efficiënter besturingssysteem en gratis maandelijkse updates. Vanaf het eerste gebruik dus meteen de ideale telefoon in alle omstandigheden!

Inschrijven
Alle specificaties
Alle specificaties
Alle specificaties

Google, Android™ en andere gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Qualcomm en Snapdragon zijn handelsmerken van Qualcomm Incorporated en geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. aptX is een handelsmerk van Qualcomm Technologies International, Ltd. en geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productgegevens mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Alle afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1Google Assistant is beschikbaar in geselecteerde markten en talen. Als Google Assistant niet beschikbaar is, wordt deze vervangen door Google Search. Bekijk de beschikbaarheid op https://support.google.com/assistant.

2 Voorgeïnstalleerde systeemsoftware en applicaties nemen een aanzienlijk deel van de geheugenruimte in beslag.

2 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.