Nokia 105 new model

Nokia 105

Praat met iedereen

Nu kopen

Batterij

Praat van zonsopkomst tot zonsondergang

Laat het gesprek nog langer duren. Met een batterij die langer meegaat kan je uren praten. Nog een reden om nog geen 'tot ziens' te zeggen.

Ontwerp

Het beste van beide werelden

Modern gaat hand in hand met duurzaam om een hardwerkende telefoon te creëren met een ergonomisch gevormd design dat perfect in je hand past.

Bekijk het design
Bekijk het design
Bekijk het design

Capaciteit

Sla ze allemaal op

Met een capaciteit van tot wel 2.000 contactpersonen is er genoeg ruimte voor iedereen. Bovendien is er genoeg ruimte om tot 500 sms-berichten op te slaan, dus er is ook genoeg ruimte voor al je berichtjes.

Functies

Gaming, radio, zaklamp

Nokia 105

Praat met iedereen met de nieuwste Nokia 105. Dankzij de lange batterijduur blijf je nog langer in contact met anderen, terwijl het moderne, ergonomische design ervoor zorgt dat je je geen moment onprettig voelt, hoelang het gesprek ook duurt. De behuizing van polycarbonaat geeft je stijl en stevigheid, terwijl de speciale kleur ervoor zorgt dat krassen zo min mogelijk zichtbaar zijn. Er is ruimte voor tot wel 2.000 contactpersonen en tot 500 berichten. En als je niet praat, doe het dan even rustigaan met wat spelletjes of relax met radiomuziek.

De prijzen kunnen per winkel verschillen en zijn afhankelijk van productspecificaties, zoals de hoeveelheid geheugen. Als partner van Amazon verdient HMD Global aan geselecteerde aankopen.
Volledige specificaties
Volledige specificaties
Volledige specificaties

Inschrijven

Wees als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws.

Er zijn verschillen in aanbod mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productgegevens kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Afbeeldingen zijn slechts ter illustratie.

1Om de FM-radio te gebruiken, heb je een compatibele headset nodig die afzonderlijk verkocht wordt.

2 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en -apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.

2 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.