Nokia 2.1

‌‌

Nokia 2.1

Eindeloos plezier

Inschrijven

Batterij

Volledige vrijheid dankzij een batterijduur van 2 dagen ¹

Ontdek de batterij
Ontdek de batterij
Ontdek de batterij
Volledige vrijheid dankzij een batterijduur van 2 dagen ¹

Nokia 2.1 is uitgerust met een batterij van 4000 mAh2 en heeft een batterijduur van 2 dagen. Maak je minder zorgen over opladen en hou meer tijd over om te doen wat je graag doet.

Scherm

Ervaar meer dankzij het grotere scherm

Schermbeleving
Schermbeleving
Schermbeleving

Scherm

Ervaar meer dankzij het grotere scherm

Nokia 2.1 tilt elke kijkervaring naar een hoger niveau. Bekijk uw favoriete programma's met een vriend op het HD scherm van 5.5" - of geniet van een moment voor jou alleen. De dubbele luidsprekers vooraan maken de beleving compleet dankzij een meeslepend stereogeluid.

Ontwerp

Ontworpen met oog voor detail

Software

De Android™ 10 (Go-editie) is er

Android 10 (Go editie) levert de nieuwste Android-ervaring met geoptimaliseerde apps zoals Google Assistant Go, ontworpen om minder opslagruimte te gebruiken.

Hardware

Ongeziene performantie

Android 9 Pie (Go-editie) is geoptimaliseerd om het beste uit het Qualcomm® Snapdragon™ 425 mobiele platform van de Nokia 2.1 te halen - scrollen, video's bekijken en wisselen tussen apps gaat nu eenvoudig en vlot.

Counterpoint onderzoek

Nokia telefoons worden als de beste beoordeeld op het gebied van software updates en beveiliging

Nokia telefoons krijgen 2 jaar software-upgrades en 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates. Het nakomen van deze belofte betekent dat we als hoogste beoordeeld worden voor software-updates en beveiliging, waardoor we een voorsprong hebben op andere smartphonemerken. Lees het onderzoek van Counterpoint voor meer informatie.

Nokia 2.1

Inschrijven
Volledige specificaties
Volledige specificaties
Volledige specificaties

Inschrijven

Wees als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws.

Google, Android™, Android One en andere handelsmerken zijn handelsmerken van Google LLC. Oreo is een handelsmerk van Mondelez International, Inc. group. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1 De 2-daagse batterijtest is uitgevoerd via een test in het dagelijks leven door HMD Global. De test omvatte actief gebruik van het toestel gedurende 5 uur per dag met een nieuwe batterij. Gebruik omvatte onder andere gaming, videostreaming, bellen, versturen van SMS'jes, browsen en het gebruik van apps (zoals social media, nieuws, navigatie en muziek). De test werd uitgevoerd met normale toestelinstellingen in een verlichte omgeving binnenshuis. Het toestel werd 's nachts op stand-by gezet.

2 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.

3 Pre-installed system software and apps use a significant part of memory space.

4 Als Android Oreo / Android 9 Pie wordt geleverd, is een upgrade naar Android 10 mogelijk. NB: Dit kan tot een hoger verbruik van mobiele gegevens leiden.

(