‌‌

Nokia 2.1

Eindeloos plezier

Meer informatie

Batterij

Volledige vrijheid dankzij een batterijduur van 2 dagen ¹

Ontdek de batterij
Ontdek de batterij
Ontdek de batterij
Volledige vrijheid dankzij een batterijduur van 2 dagen ¹

Nokia 2.1 is uitgerust met een batterij van 4000 mAh2 en heeft een batterijduur van 2 dagen. Maak je minder zorgen over opladen en hou meer tijd over om te doen wat je graag doet.

Scherm

Ervaar meer dankzij het grotere scherm

Schermbeleving
Schermbeleving
Schermbeleving

Scherm

Ervaar meer dankzij het grotere scherm

Nokia 2.1 tilt elke kijkervaring naar een hoger niveau. Bekijk uw favoriete programma's met een vriend op het HD scherm van 5.5" - of geniet van een moment voor jou alleen. De dubbele luidsprekers vooraan maken de beleving compleet dankzij een meeslepend stereogeluid.

Ontwerp

Ontworpen met oog voor detail

Hardware

Ongeziene performantie

Android 9 Pie (Go-editie) is geoptimaliseerd om het beste uit het Qualcomm® Snapdragon™ 425 mobiele platform van de Nokia 2.1 te halen - scrollen, video's bekijken en wisselen tussen apps gaat nu eenvoudig en vlot.

Software

Android™, geoptimaliseerd voor het dagelijks leven

Nokia 2.1 wordt geleverd met Android™ 9 Pie⁴ (Go-editie). Deze is geoptimaliseerd zodat je jouw apps sneller kan gebruiken, zonder vervelende vertraging. Bovendien zijn de meegeleverde apps ontwikkeld om minder opslagruimte en data te gebruiken, zodat je meer kunt doen en meer foto's en apps op jouw telefoon kunt opslaan.

Ontdek de software
Ontdek de software
Ontdek de software

Nokia 2.1

Inschrijven
Alle specificaties
Alle specificaties
Alle specificaties

Google, Android™, Android One en andere handelsmerken zijn handelsmerken van Google LLC. Oreo is een handelsmerk van Mondelez International, Inc. group. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1De 2-daagse batterijtest is uitgevoerd via een test in het dagelijks leven door HMD Global. De test omvatte actief gebruik van het toestel gedurende 5 uur per dag met een nieuwe batterij. Gebruik omvatte onder andere gaming, videostreaming, bellen, versturen van SMS'jes, browsen en het gebruik van apps (zoals social media, nieuws, navigatie en muziek). De test werd uitgevoerd met normale toestelinstellingen in een verlichte omgeving binnenshuis. Het toestel werd 's nachts op stand-by gezet.

2121 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.

3Pre-installed system software and apps use a significant part of memory space.

4Als Android Oreo wordt geleverd, is een upgrade naar Android 9 Pie mogelijk. NB: Dit kan tot een hoger verbruik van mobiele gegevens leiden