‌‌

Nokia 7 Plus

It just keeps getting better

Inschrijven

Scherm

Meer informatie

Schermbeleving
Schermbeleving
Schermbeleving

Camera

De camera, op volle kracht

Wissel tussen aspectratio's en opnamefuncties en pas parameters aan binnen verschillende cameramodi, zoals de intensiteit van effecten als Bokeh en Beautify. Google Lens™ en Motion Photos zijn naadloos geïntegreerd in de camera-app, waardoor je gemakkelijker dan ooit tevoren de wereld om je heen kan verkennen en vastleggen op creatieve, nieuwe manieren.

Camera ontdekken
Camera ontdekken
Camera ontdekken

Ontwerp

Schoonheid in kracht

Hardware

2 dagen batterijduur¹

Ontdek de batterij
Ontdek de batterij
Ontdek de batterij

Hardware

2 dagen batterijduur¹

2 dagen batterijduur¹

Nokia 7 Plus is voorzien van het Qualcomm® Snapdragon™ 660 mobiele platform dat je van alle nodige kracht voorziet. En dankzij de grote 3800mAh2 batterij in combinatie met de nieuwe adaptieve batterijfunctie van Android 9 Pie, heb je tot twee dagen batterijduur in één enkele lading1.

Android™ 9 Pie

Bespaar tijd en batterij met Android 9 Pie

Android 9 Pie ontketent de kracht van Artificial Intelligence om meer te halen uit je Nokia 7 Plus smartphone. Deze past zich aan aan jou en hoe je je telefoon gebruikt, leert je voorkeuren kennen en blijft verbeteren, waardoor alles langer vlekkeloos verloopt.

Android One

Het beste van Android™

Android One bestaat uit een reeks smartphones die voldoen aan de hogere software-eisen van Google. Als Android One-smartphone, heeft Nokia 7 Plus geen onnodige apps, skins, wijzigingen aan het besturingssysteem of verborgen processen die de gebruiksduur van jouw batterij verminderen. Enkel een strakke, gebruiksvriendelijke versie van Android 9 Pie die goed beveiligd is dankzij de nieuwste updates van Google. En uiteraard mag ook je persoonlijke Google Assistant niet ontbreken.

Nokia 7 Plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

logo-gsmarena

Audio

Van een fluistering tot oorverdovend geluid

Waar je ook bent en wat het decibelgehalte ook is, deze drie hoogwaardige microfoons vangen elke akoestische nuance op.

Onmisbare accessoires

Nokia 7 Plus

De details

Alle specificaties
Alle specificaties
Alle specificaties

Google, Android™, Android One en andere handelsmerken zijn handelsmerken van Google LLC. Oreo is een handelsmerk van Mondelez International, Inc. group. Qualcomm en Snapdragon zijn handelsmerken van Qualcomm Incorporated, geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1De 2-daagse batterijtest is uitgevoerd via een test in het dagelijks leven door HMD Global. De test omvatte actief gebruik van het toestel gedurende 5 uur per dag met een nieuwe batterij. Gebruik omvatte onder andere gaming, videostreaming, bellen, versturen van SMS'jes, browsen en het gebruik van apps (zoals social media, nieuws, navigatie en muziek). De test werd uitgevoerd met normale toestelinstellingen in een verlichte omgeving binnenshuis. Het toestel werd 's nachts op stand-by gezet.

2De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.

3Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.

4Nokia 7 Plus Dual SIM heeft een hybride kaartsleuf voor een tweede SIM-kaart of MicroSD-kaart.

5Google Photos biedt gratis onbeperkte, hoogkwalitatieve foto-opslag; vereist een Google-account en internetverbinding.

6Als Android Oreo wordt geleverd, is een upgrade naar Android 9 Pie mogelijk. NB: Dit kan tot een hoger verbruik van mobiele gegevens leiden