Nokia 8110 4G

De nieuwe Nokia 8110 4G

Voor de echte liefhebbers

Ontwerp

Val op

Het icoon is terug. Net als het originele ontwerp heeft de nieuwe Nokia 8110 4G een gebogen behuizing die je openschuift om de telefoon op te nemen en dichtschuift om het gesprek te beëindigen. De unieke vorm betekent ook dat je de telefoon kunt draaien op manieren die je nooit voor mogelijk hield.

Connectiviteit

Houd contact met WhatsApp

WhatsApp is nu beschikbaar voor Nokia 8110 4G. Chat en stuur heel gemakkelijk stemopnames, foto's en video's naar je vrienden en familie.

Apps

Houd je leven up-to-date

Importeer moeiteloos contactpersonen en synchroniseer je agenda via Gmail en Outlook. Nokia 8110 4G is voorzien van een Store aangedreven door KaiOS en uitgerust met Snake zodat je altijd bezig blijft.

Batterij

Krachtige batterij

Het Qualcomm® 205 mobiele platform is geoptimaliseerd voor prestaties zonder dat de batterij daaronder te lijden heeft, met tot 25 dagen stand-by tijd na één keer opladen1.

Technologie

Voorzien van 4G capaciteiten

Surf, chat en stream sneller met 4G LTE. Via de draadloze Hotspot maak je een eigen Wi-Fi-connectie, waar je ook bent.

Functies

Nokia 8110 4G

Met de Nokia 8110 4G maak je moeiteloos verbinding met al je favoriete apps en games dankzij 4G LTE. En dit allemaal zonder de krachtige meerdaagse batterijduur op het spel te zetten. Bovendien is het 2.4" scherm ingebouwd in een uniek, gekromd design zodat het kan opvallen in de menigte.

4G

4G

Ontdek alle kracht en voordelen van 4G LTE.

Ontwerp

Ontwerp

Uniek 2.4” gekromd scherm en polycarbonaat omhulsel.

Batterij

Batterij

Meerdaagse batterijduur, net als de originele uitvoering.

Apps

Apps

Blijf bezig dankzij alle apps en games die je nodig hebt.

Volledige specificaties

De nieuwe Nokia 8110 4G

Nu verkrijgbaar

€ 89.00

Nu kopen
De prijzen kunnen per winkel verschillen en zijn afhankelijk van productspecificaties, zoals de hoeveelheid geheugen. Als partner van Amazon verdient HMD Global aan geselecteerde aankopen.

Inschrijven

Wees als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws.

Qualcomm mobiel platform is een product van Qualcomm Technologies Inc. Alle andere handelsmerken zijn de eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1Tests uitgevoerd onder laboratoriumomstandigheden zonder dat er op de achtergrond apps geopend waren. 2Voorgeïnstalleerde systeemsoftware en applicaties nemen een aanzienlijk deel van de geheugenruimte in beslag. 3De batterij heeft een beperkt aantal laadcycli en de capaciteit neemt na verloop van tijd af. Mogelijk dient de batterij uiteindelijk vervangen te worden.