Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay Longevity Battery Display 2K 2K Security Play

Nokia T20

Overslaan en naar inhoud gaan
Ontvang 10% korting op je volgende bestelling* als je je aanmeldt voor nieuws over producten en kortingen. Nu aanmelden
Close-up of the camera on the Nokia T20

Een tablet die ontworpen is om lang mee te gaan

Kwaliteit waar je op kunt bouwen

Een tablet die de stoten van elke dag aankan

Doe waar jij zo van houdt, en dan langer

Een tablet met een batterij die de hele dag meegaat¹

Oogstrelend in elk opzicht

Bekijk ieder detail op een 2K display²

Blijf up to date, blijf veilig.

2 jaar OS upgrades en 3 jaar beveiligingsupdates³

Ontwerp

Kwaliteit waar je op kunt bouwen

Nokia T20 is ontworpen, gebouwd en getest met dezelfde passie als alle Nokia producten, en brengt daarmee de betrouwbare kwaliteit naar het grote scherm, zo heb jij alvast één ding minder om je zorgen over te maken - zelfs als jouw dag anders loopt dan verwacht.

The rear camera on the Nokia T20 tablet
The rear camera on the Nokia T20 tablet

Batterijduur

Doe waar jij zo van houdt, en dan langer

Vandaag de dag is een langere batterijduur pure noodzaak. Nokia T20 is voorzien van voldoende kracht om tot wel 7 uur lang te vergaderen, 10 uur films te kijken of 15 uur te surfen op het web¹. En sneller laden zorgt ervoor dat je nog sneller kan terugkomen op wat je aan het doen was. Van videogesprekken tot scheikundeles, de kracht ligt in je handen.

A fully charged battery on the Nokia T20 tablet
A fully charged battery on the Nokia T20 tablet

Scherm

Oogstrelend in elk opzicht

Nokia T20 maakt licht werk van jouw dagelijkse (en nachtelijke) schermtijd met een prachtig 2K scherm. Dus of je nu onderweg een werkpresentatie kijkt of thuis achterover leunt met een film, elk detail zal er fantastisch uitzien. En hij is blauw licht-gecertificeerd... dus prettiger voor de ogen.

An image of dolphins displayed on the Nokia T20 tablet
An image of dolphins displayed on the Nokia T20 tablet

Updates

Blijf up to date, blijf veilig.

Blijf up to date met 2 jaar OS upgrades en houd de gehele familie in veiligheid met 3 jaar beveiligingsupdates.³. Alles is veilig vergrendeld achter de gebruiksvriendelijke gezichtsontgrendeling.

Nokia T20 stays secure with regular updates
Nokia T20 stays secure with regular updates

Prestatie

Verover elk slagveld 

Of je nu aan het gamen of multitasken bent, je hebt een toestel nodig dat jou kan bijhouden. Gelukkig heeft Nokia T20 heel wat kracht in zich, met een octa-core chip voor een snellere en meer betrouwbare gebruikerservaring, zelfs als hij tot het uiterste wordt gedreven. Kort gezegd: er zitten heel wat pk's onder de motorkap.

Nokia T20 with an octa-core chip for performance
Nokia T20 with an octa-core chip for performance

Stereo luidsprekers

Helemaal opgaan in geluid

Je wil geen enkel woord van je vergaderingen missen, en als de werkdag erop zit, kan je van jouw favoriete entertainment genieten met het overweldigende geluid dat het verdient. Stereo luidsprekers met OZO Playback zorgen voor een overweldigende luisterervaring - waar je ook bent.

Nokia T20 tablet with stereo speakers
Nokia T20 tablet with stereo speakers

Voed hun nieuwsgierigheid

Introductie van Google Kids Space

Google Kids Space is ontworpen om de nieuwsgierigheid en creativiteit van je kinderen aan te wakkeren, waardoor ze geïnspireerd raken om hun interesses te verkennen door aanbevolen apps, boeken en video's. Google Kids Space is ontworpen voor kinderen en is gekoppeld aan het Google-account van je kind dat ouders kunnen beheren met het ouderlijk toezicht via Family Link

Meer informatie
Google Kids Space on the Nokia T20 tablet
Google Kids Space on the Nokia T20 tablet

Meld je aan voor nieuws en kortingen, en ontvang 10% korting op je volgende bestelling*

Google en andere soortgelijke handelsmerken zijn handelsmerken van Google LLC.

¹ Nokia T20 biedt 10 uur videostreamingtijd, 15 uur surfen op het web of 7 uur aan videobellen, op basis van onze levensechte gebruikstest. De werkelijke resultaten kunnen variëren door o.a. veranderingen in connectiviteit, omgeving of andere variabelen.

² Nokia T20 ondersteunt een resolutie tot 1200*2000. De werkelijke afspeelresolutie is ook afhankelijk van andere variabelen zoals de kwaliteit van de verbinding tijdens het streamen en mogelijke eisen aan digitale rechten.

³ tot de wereldwijde lancering van Nokia T20.