‌‌

Nokia 3.2

Meldingen

Blijf op de hoogte van wat er op uw telefoon gaande is met meldingen.

Het meldingenpaneel gebruiken

Zodra u nieuwe meldingen ontvangt, zoals berichten of gemiste oproepen, worden een indicatorpictogrammen weergegeven op de statusbalk boven aan het scherm. Als u meer informatie over de meldingen wilt weergeven, sleept u de statusbalk omlaag. Veeg omhoog op het scherm om deze informatieweergave te sluiten.

U opent het meldingenpaneel door de statusbalk omlaag te slepen. U sluit het meldingenpaneel door omhoog te vegen op het scherm.

Als u de meldingsinstellingen voor een app wilt wijzigen, tikt u op Instellingen > Apps en meldingen en tikt u en vervolgens op de naam van de app om de instellingen te openen. Tik op Meldingen. U kunt de meldingen in- of uitschakelen voor elke afzonderlijke app.

De pictogrammen van Snelle instellingen gebruiken

Tik op de pictogrammen van Snelle instellingen in het meldingenpaneel om functies te activeren. Sleep het menu omlaag om meer pictogrammen weer te geven.

Als u de pictogrammen anders wilt indelen, tikt u op mode_edit, tikt u op een pictogram en houdt u dit vast en sleept u het pictogram naar een andere locatie.