Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia 3

Alle toestellen

Nokia 3

Toetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsen of verwijderenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Muziek en video's

Muziek

Luister overal waar u bent naar uw favoriete muziek.

Muziek afspelen

1. Tik op Muziek afspelen > menu > Muziekbibliotheek.
  2. Tik op de artiest, het album, de track, het genre of de afspeellijst die u wilt afspelen.

Afspelen onderbreken of hervatten

1. Tik op de balk Nu afspelen onder aan het scherm om Nu afspelen te openen.
  2. Tik op play_arrow of pause.
Tip: Als u tracks in willekeurige volgorde wilt afspelen, tikt u op shuffle.

Een afspeellijst maken

Rangschik uw tracks in afspeellijsten zodat u naar muziek kunt luisteren die bij uw stemming past.

1. Tik tijdens weergave van een track op more_vert > Toevoegen aan afspeellijst.
  2. Als u een track aan uw nieuwe afspeellijst wilt toevoegen, tikt u op NIEUWE AFSPEELLIJST. Als u een track wilt toevoegen aan een bestaande afspeellijst, selecteert u de afspeellijst in de lijst.

Tracks aan uw telefoon toevoegen

Als u muziek of video's op uw computer hebt opgeslagen, maar vanaf uw telefoon toegang tot deze muziek en video's wilt hebben, gebruikt u een USB-kabel om de media tussen uw telefoon en uw computer te synchroniseren.

1. Sluit de telefoon aan op een compatibele computer met een USB-kabel.
  2. Open bestandsbeheer op uw computer, sleep uw tracks en video's naar uw telefoon en zet ze neer.