Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia 3

Alle toestellen

Nokia 3

Toetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsen of verwijderenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Basisprincipes

Meldingen

Blijf op de hoogte van wat er op uw telefoon gaande is met meldingen.

Het meldingenpaneel gebruiken

Wanneer u nieuwe meldingen ontvangt, zoals berichten of gemiste oproepen, wordt een indicatorpictogram in de statusbalk boven aan het scherm weergegeven. Als u meer informatie over de pictogrammen wilt bekijken, opent u het meldingenpaneel en leest u de informatie.

U opent het meldingenpaneel door de statusbalk naar beneden te slepen. U sluit het meldingenpaneel door omhoog te vegen over het scherm.

Als u de instellingen voor meldingen wilt wijzigen, tikt u op Instellingen > Meldingen en tikt u op de naam van de app om de instellingen van de app te openen.

De pictogrammen van Snelle instellingen gebruiken

De pictogrammen van Snelle instellingen gebruiken

Tik op de pictogrammen van Snelle instellingen in het meldingenpaneel om functies te activeren. Sleep het menu omlaag om meer pictogrammen weer te geven.

Als u de pictogrammen anders wilt indelen, tikt u op mode_edit, tikt u op een pictogram en houdt u dit vast en sleept u het pictogram naar een andere locatie.