Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia 3

Alle toestellen

Nokia 3

Toetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsen of verwijderenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Basisprincipes

Op kosten voor gegevensroaming besparen

U kunt de kosten van gegevensroaming verminderen en besparen op uw telefoonrekening door de instellingen voor mobiele gegevens te wijzigen. Wijzig de instellingen voor Wifi en mobiele netwerken zodat u de optimale verbindingsmethode gebruikt. Gegevensroaming betekent dat u uw telefoon gebruikt om gegevens te ontvangen via netwerken die uw netwerkserviceprovider niet in eigendom heeft of beheert. Het verbinden met internet tijdens roaming kan, vooral wanneer u in het buitenland bent, de kosten aanzienlijk verhogen. Een Wifi-verbinding is over het algemeen veel sneller en minder duur dan een mobiele internetverbinding. Als er een Wifi-verbinding en een mobiele internetverbinding beschikbaar is, gebruikt uw telefoon de Wifi-verbinding.

Met een Wifi-netwerk verbinden

1. Tik op Instellingen > Wifi.
  2. Zorg ervoor dat de optie voor Wifi-netwerkverbindingen is ingesteld op Aan.
  3. Selecteer de verbinding die u wilt gebruiken.

De mobiele internetverbinding sluiten

Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm, tik op network_cell en stel Mobiele gegevens in op Uit.
Als u uw gegevensgebruik wilt bewaken, tikt u op Instellingen > Gegevensgebruik.

Gegevensroaming stoppen

Tik op Instellingen > Meer > Mobiele netwerken en schakel Gegevensroaming uit.