Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaart en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Basisprincipes
Contact maken met uw familie en vrienden
Camera
Internet en verbindingen
Uw dag indelen
Kaarten
Apps, updates en back-ups
Uw telefoon beveiligen
Product- en veiligheidsinformatie

Instellingen voor dubbele simkaarten

Als u een variant met dubbele simkaarten hebt, kunt u twee simkaarten in uw telefoon hebben, bijvoorbeeld één voor uw werk en één voor privégebruik.

Kiezen welke simkaart u wilt gebruiken

Bij het bellen kunt u bijvoorbeeld kiezen welke simkaart u wilt gebruiken door op de bijbehorende knop SIM 1 of SIM 2 te tikken nadat u het nummer hebt gekozen.

Uw telefoon geeft de netwerkstatus voor beide simkaarten apart weer. Beide simkaarten zijn tegelijkertijd beschikbaar wanneer het apparaat niet wordt gebruikt, maar wanneer één simkaart actief is, bijvoorbeeld om een oproep te plaatsen, is de andere mogelijk niet beschikbaar.

Uw simkaarten beheren

Wilt u niet dat werk uw vrije tijd verstoort? Of hebt u op één simkaart een goedkopere gegevensverbinding? U kunt beslissen welke simkaart u wilt gebruiken.

Tik op Instellingen > Netwerk en internet > Simkaarten.

De naam van een simkaart wijzigen

Tik op de simkaart waarvan u de naam wilt wijzigen en typ de gewenste naam.

Selecteren welke simkaart u voor oproepen of een gegevensverbinding gebruikt

Tik onder Voorkeurssimkaart voor op de instelling die u wilt wijzigen en selecteer de simkaart.