Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding voor Nokia G20

Overslaan en naar inhoud gaan
Ontvang 10% korting op je volgende bestelling* als je je aanmeldt voor nieuws over producten en kortingen. Nu aanmelden
Alle toestellen

Nokia G20

Handige links

pdfSoftware-updatesVolledige specificatiesMilieuprofiel

Landen en talen

Omdat wij handleidingen aanbieden in meerdere talen en voor meerdere regio's, kan het gebeuren dat je wordt herleid naar een webpagina van Nokia telefoons buiten de locatie die je hebt geselecteerd.

Kies taal
Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaarten en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Product- en veiligheidsinformatie

Informatie over de batterij en de lader

Informatie over de batterij en de lader

Veiligheidsinformatie van de batterij en de lader

Nadat uw apparaat is opgeladen, koppelt u de lader los van het apparaat en haalt u de stekker van de lader uit het stopcontact. Let op: het apparaat mag niet langer dan 12 uur continu worden opgeladen. Als een volledig opgeladen batterij niet wordt gebruikt, wordt deze na verloop van tijd automatisch ontladen.

Bij extreme temperaturen nemen de capaciteit en levensduur van de batterij af. Bewaar de batterij altijd op een temperatuur tussen 15 °C en 25 °C voor optimale prestaties. Een apparaat met een warme of koude batterij kan gedurende bepaalde tijd onbruikbaar zijn. De batterij kan bij lage temperaturen snel leegraken en binnen enkele minuten zoveel lading verliezen dat de telefoon wordt uitgeschakeld. Houd uw telefoon warm als u bij lage temperaturen buiten bent.

Houdt u aan de lokale regelgeving. Lever batterijen indien mogelijk in voor recycling. Gooi batterijen niet weg met het huishoudafval.

Stel de telefoon niet bloot aan extreem lage luchtdruk of aan extreem hoge temperaturen. Gooi uw telefoon bijvoorbeeld niet in een vuurhaard aangezien de batterij dan kan exploderen of ontvlambare vloeistof of gassen kan verspreiden.

U mag batterijen nooit ontmantelen, erin snijden, verbuigen, doorboren of anderszins beschadigen. Als een batterij lekt, moet u de vloeistof niet in aanraking laten komen met de huid of ogen. Als dat toch gebeurt, moet u onmiddellijk uw huid en ogen met water afspoelen of medische hulp zoeken. Wijzig de batterij niet, probeer er geen vreemde voorwerpen in te brengen. Stel de batterij niet bloot aan en dompel deze niet onder in water of andere vloeistoffen. Batterijen kunnen ontploffen als deze beschadigd raken.

Gebruik de batterij en lader alleen voor de doelen waarvoor ze bestemd zijn. Onjuist gebruik of gebruik van niet-goedgekeurde of incompatibele batterijen of laders kan het risico van brand, explosie of een ander gevaar met zich meebrengen, en kan de goedkeuring of garantie doen vervallen. Als u denkt dat de batterij of lader beschadigd is, moet u deze ter inspectie naar een servicepunt of de leverancier van uw telefoon brengen voordat u deze opnieuw gebruikt. Gebruik nooit een beschadigde batterij of lader. Gebruik de lader alleen binnenshuis. Laad het apparaat niet op tijdens een onweersbui. Als er geen oplader met de telefoon wordt meegeleverd, laad het apparaat dan op met de gegevenskabel (meegeleverd) of een USB-stroomadapter (mogelijk apart aan te schaffen). U kunt uw apparaat opladen met kabels van derden en met stroomadapters die geschikt zijn voor USB 2.0 of hoger en die voldoen aan toepasselijke regelgeving van het land en internationale en lokale veiligheidseisen. Andere adapters voldoen mogelijk niet aan toepasselijke veiligheidseisen, opladen met dergelijke adapters kan mogelijk leiden tot schade aan uw eigendommen of tot lichamelijk letsel.

Als u een lader of accessoire loskoppelt, moet u aan de stekker trekken, niet aan het snoer.

Daarnaast is het volgende van toepassing als uw apparaat een verwijderbare batterij heeft:

  • Schakel het apparaat altijd uit en koppel het los van de lader voordat u de batterij verwijdert.
  • Onopzettelijke kortsluiting kan optreden wanneer een metalen voorwerp in aanraking komt met de metalen strips op de batterij. Dit kan schade veroorzaken aan de batterij of het andere voorwerp.
Was deze informatie nuttig?

Landen en talen

Kies taal

Verdere ondersteuning nodig?

Contacteer het service center

Live chat

Live chat

Stuur ons je contactgegevens voordat je met onze klantenondersteuning gaat chatten.

Chat met ons

Stuur ons je contactgegevens voordat je met onze klantenondersteuning gaat chatten.

Velden met een sterretje zijn verplicht.

Stuur ons een e-mail

Vertel ons wat het probleem is en wij nemen via e-mail contact met je op. Ondersteuning via e-mail is beschikbaar in het engels.

Hulp

Reparatie of vervanging

Heb je de zelfhulpopties geprobeerd en werkt de telefoon nog steeds niet? Laat ons er dan naar kijken.

Reparatie of vervanging

We weten dat het ongemakkelijk kan zijn als je je telefoon moet opsturen voor reparatie. Voor jouw geruststelling hebben we enkele algemene vragen beantwoord.

De meeste oplossingen zijn te vinden zijn in ons hulpcentrum, maar indien een reparatie nodig is doen we ons best om je product zo snel mogelijk te repareren en binnen enkele dagen weer bij je terug te krijgen.

Je stuurt je product op voor reparatie in 4 eenvoudige stappen:

Online formulier invullen

Vul de noodzakelijke informatie over je product in, evenals je eigen gegevens.

Courier-collectie

Regel de tijd waarop je jouw voorverpakte product wilt laten ophalen of breng het naar een goedgekeurd inzamelpunt.

Reparatie of vervanging

Wij evalueren je product en repareren of vervangen het meteen (als het niet te repareren is).

Product verzonden

Doorgaans wordt je product binnen een dag van reparatie of vervanging weer naar je teruggestuurd.

Aan de slag

Recycleer

Stuur ons je ongewenste toestel zodat deze veilig kan worden afgevoerd.

Recycleer

Gooi je oude telefoon niet zomaar weg - recycle deze en draag je steentje bij voor onze planeet.

Stuur je ongewenste telefoon naar ons en geniet van totale gemoedsrust, wetende dat deze veilig en goed zal worden afgevoerd. Het kost je niets en wij zorgen ervoor dat de grondstoffen zullen worden hergebruikt.

Voor meer informatie geven we antwoord op enkele veelgestelde vragen. Mocht je daarna nog meer informatie nodig hebben over hoe wij je telefoon recyclen of hoe je het naar ons kunt sturen, dan kun je contact met ons opnemen via de live chat of e-mail.

2 eenvoudige stappen:

Online formulier invullen

Vul de noodzakelijke informatie over je product in, evenals je eigen gegevens.

Courier-collectie

Regel de tijd waarop je jouw voorverpakte product wilt laten ophalen of breng het naar een goedgekeurd inzamelpunt.

Aan de slag