Toetsen en onderdelenSimkaarten en geheugenkaarten plaatsenUw tablet opladenUw tablet inschakelen en instellenUw tablet vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Basisprincipes

Het volume regelen

Het volume wijzigen

Druk op volumetoetsen in de linkerbovenhoek van uw tablet om het volume van de tablet te regelen.

Als u het volume van media en apps wilt wijzigen, drukt u op de toets Volume omlaag om de volumestatusbalk weer te geven, tikt u op tune en sleept u de schuifregelaar op de volumebalk voor media en apps naar links of naar rechts.

Sluit het apparaat niet aan op producten die een uitgangssignaal afgeven, aangezien dit het apparaat kan beschadigen. Sluit geen energiebron aan op de audio-aansluiting. Als u externe apparaten of headsets aansluit op de audio-aansluiting die niet zijn goedgekeurd voor gebruik met dit apparaat, moet u extra letten op het geluidsniveau.

Het geluid van de tablet dempen

Als u het geluid van de tablet wilt dempen, drukt u tweemaal op de toets Volume omlaag en tikt u op notifications_none.