Toetsen en onderdelenSimkaarten en geheugenkaarten plaatsenUw tablet opladenUw tablet inschakelen en instellenUw tablet vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Product- en veiligheidsinformatie

Uw apparaat tegen schadelijke inhoud beschermen

Uw apparaat kan worden blootgesteld aan virussen en andere schadelijke inhoud. Neem de volgende voorzorgsmaatregelen:

• Wees voorzichtig met het openen van berichten. Berichten kunnen schadelijke software bevatten of anderszins schadelijk zijn voor het apparaat of de computer.
  • Wees voorzichtig bij het aanvaarden van verbindingsverzoeken, browsen op internet of downloaden van inhoud. Sta geen verbindingen toe met Bluetooth-apparaten van bronnen die u niet vertrouwt.
  • Installeer en gebruik alleen diensten en software van bronnen die u vertrouwt en die adequate beveiliging en bescherming bieden.
  • Installeer antivirus- en andere beveiligingssoftware op het apparaat en eventuele aangesloten computers. Gebruik slechts één antivirustoepassing tegelijk. Het gebruik van meer dan één antivirustoepassing kan een negatieve invloed hebben op de prestaties en werking van het apparaat en/of de computer.
  • Als u vooraf geïnstalleerde bladwijzers en koppelingen naar websites van derden opent, moet u voorzorgsmaatregelen treffen. HMD Global onderschrijft deze sites niet en aanvaardt er geen verantwoordelijkheid voor.