Toetsen en onderdelenSimkaarten en geheugenkaarten plaatsenUw tablet opladenUw tablet inschakelen en instellenUw tablet vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken
Product- en veiligheidsinformatie

Uw apparaat onderhouden

Behandel uw apparaat, batterij, lader en accessoires met zorg. Met de volgende suggesties houdt u uw apparaat in werkende staat.

• Houd het apparaat droog. Neerslag, vochtigheid en allerlei soorten vloeistoffen of vocht kunnen mineralen bevatten die corrosie van elektronische schakelingen veroorzaken.
  • Gebruik of bewaar het apparaat niet op stoffige of vuile plaatsen.
  • Bewaar het apparaat niet bij zeer hoge temperaturen. Hoge temperaturen kunnen schade veroorzaken aan het apparaat of de batterij.
  • Bewaar het apparaat niet bij zeer lage temperaturen. Wanneer het apparaat weer opwarmt tot de normale temperatuur, kan binnen in het apparaat vocht ontstaan waardoor het beschadigd kan raken.
  • Open het apparaat niet op een andere manier dan in de gebruikershandleiding wordt voorgeschreven.
  • Niet-goedgekeurde aanpassingen kunnen het apparaat beschadigen en kunnen in strijd zijn met de regelgeving met betrekking tot radioapparaten.
  • Laat het apparaat niet vallen en stoot of schud niet met het apparaat of de batterij. Een ruwe behandeling kan het beschadigen.
  • Het oppervlak van het apparaat mag alleen worden gereinigd met een zachte, schone, droge doek.
  • Verf het apparaat niet. Verf kan een correcte werking belemmeren.
  • Houd het apparaat uit de buurt van magneten en magneetvelden.
  • Zorg ervoor dat uw belangrijke gegevens veilig worden opgeborgen: bewaar deze op minstens twee afzonderlijke plaatsen, bijvoorbeeld op uw apparaat, geheugenkaart of computer, of noteer belangrijke informatie.

Bij langdurig gebruik kan het apparaat warm aanvoelen. In de meeste gevallen is dit normaal. Om te voorkomen dat het te warm wordt, kan het apparaat automatisch trager worden, het scherm dimmen tijdens een oproep, apps sluiten, het laden uitschakelen en indien nodig zichzelf uitschakelen. Als het apparaat niet naar behoren werkt, brengt u het naar het dichtstbijzijnde bevoegde servicepunt.