Toetsen en onderdelenSimkaarten en geheugenkaarten plaatsenUw tablet opladenUw tablet inschakelen en instellenUw tablet vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken

Het aanraakscherm gebruiken

Belangrijk: Voorkom krassen op het aanraakscherm. Gebruik nooit een pen, potlood of ander scherp voorwerp op het aanraakscherm.

Tikken en vasthouden om een item te slepen

Tikken en vasthouden om een item te slepen

Plaats uw vinger een paar seconden op het item en schuif uw vinger over het scherm.

Vegen

Vegen

Plaats uw vinger op het scherm en schuif uw vinger in de gewenste richting.

Door een lange lijst of een menu bladeren

Door een lange lijst of een menu bladeren

Schuif snel met uw vinger al vegend omhoog of omlaag over het scherm en til uw vinger op. Tik op het scherm om het bladeren te stoppen.

In- of uitzoomen

In- of uitzoomen

Plaats twee vingers op een item, bijvoorbeeld een kaart, foto of webpagina, en schuif uw vingers uit elkaar of naar elkaar toe.

De schermoriëntatie vergrendelen

Het scherm draait automatisch als u de tablet 90 graden draait.

Als u het scherm in de modus Portret wilt vergrendelen, veegt u vanaf de bovenkant van het scherm omlaag en tikt u op Automatische rotatie.

Navigeren met gebaren

Als u uw gebarennavigatie wilt gebruiken, tik dan op Instellingen > Systeem > Gebaren > Systeemnavigatie > Gebarennavigatie.

• Veeg omhoog expand_less om al uw apps te zien.
  • Als u uw startscherm wilt weergeven, veeg dan van onderen naar boven op uw scherm. De app waarin u zich bevond, blijft op de achtergrond geopend.
  • Om te zien welke apps zijn geopend, veegt u van onder naar boven zonder uw vinger van het scherm te halen totdat u de apps ziet.
  • Als u naar een andere geopende app wilt overschakelen, tikt u op de gewenste app.
  • Tik op ALLES WISSEN om alle geopende apps te sluiten.
  • Als wilt teruggaan naar het vorige scherm, veegt u vanaf de rechter- of linkerrand van het scherm. Uw tablet onthoudt alle apps en websites die u hebt bezocht sinds de laatste keer dat uw scherm werd vergrendeld.

Navigeren met toetsen

Als u de navigatietoetsen wilt inschakelen, tik dan op Instellingen > Systeem > Gebaren > Systeemnavigatie > 3-toetsnavigatie.

• Veeg de toets Startpagina omhoog om al uw apps te zien circle.
  • Tik op de toets Startpagina om naar het startscherm te gaan. De app waarin u zich bevond, blijft op de achtergrond geopend.
  • Tik op stop om te zien welke apps u open hebt.
  • Als u naar een andere geopende app wilt, veegt u naar rechts en tikt u op de gewenste app.
  • Tik op ALLES WISSEN om alle geopende apps te sluiten.
  • Als u wilt teruggaan naar het vorige venster, tikt u op . Uw tablet onthoudt alle apps en websites die u hebt bezocht sinds de laatste keer dat uw scherm werd vergrendeld.