Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Restore Device Plant Longevity Heart Longevity Plant

Nokia X-serie smartphones

Overslaan en naar inhoud gaan

Nokia X-serieTelefoons die lang meegaan

Duurzaam. Van binnen en van buiten.

De stijl, de body, de software - elk aspect van een telefoon uit de Nokia X-serie is gemaakt om het vol te houden en ontworpen om uit te blinken. Dus welke je ook kiest, je kunt erop vertrouwen. Je kunt er echt op bouwen. Hij is de komende jaren de jouwe.

3 is het magische getal

Tot 3 jaar Android™ software upgrades, fabrieksgarantie en maandelijkse beveiligingsupdates.

De grenzen verleggen

De Nokia X-serie gaat net een stapje verder met hardware en software om jou van de nieuwste telefoons te voorzien.

De planeet dankt je

Opladers verwijderen om e-afval te verminderen, inclusief composteerbare dozen, en bomen planten met Ecologi - allemaal om de planeet te helpen.

Gemaakt om het vol te houden

Getest op duurzaamheid volgens standaarden die het gemiddeld van de industrie overstijgen, gewoon om ervoor te zorgen dat het tegen het dagelijkse stoten en vallen kan.

Nokia XR20

Plant 5 bomen met deze telefoon

Levensbestendig en voor de lange termijn

Nokia X30 5G

Plant 5 bomen met dit apparaat

Onze meest milieuvriendelijke telefoon tot nu toe

Kortingsprijs

€ 429,00

love it

Waarom concessies doen op iets persoonlijks zoals je telefoon? Leg de waardevolle momenten van het leven vast met een camera met meerdere lenzen en deel ze direct dankzij de 5G connectiviteit¹. En dankzij het strakke, Noorse design zijn de look en feel van een Nokia X-serie telefoon simpelweg tijdloos.

trust it

Privacy is onbetaalbaar. Onze datacentra bevinden zich in Finland, waar ze onderhevig zijn aan de gegevensbeschermingswetten van Europa. Bovendien worden de toestellen uit de Nokia X-serie voorzien van 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates, waardoor je bestanden altijd goed beschermd zijn.

keep it

Er zijn twee kosten van elke telefoon - de prijs die je betaalt en de middelen die zijn gebruikt om het te maken. Telefoons uit de Nokia X-serie worden gedekt door een garantie van 3 jaar en worden voorzien van 3 jaar OS upgrades. Als jouw telefoon langer meegaat, dan is dat beter voor jouw portemonnee en voor het milieu.

Meld je aan voor nieuws en kortingen, en ontvang 10% korting op je volgende bestelling*

HMD Global Oy is de exclusieve licentiehouder van het merk Nokia voor telefoons en tablets. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van Nokia Corporation. Android™, Google en andere merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1 5G-dekking is beperkt en wordt mogelijk nog niet ondersteund door uw netwerkaanbieder. De werkelijke snelheid is afhankelijk van het netwerk en andere factoren.