‌‌

Mobil sikkerhet

Kjære hackere, det er slutt.

Sikkerhet er viktig for alle bedrifter, så vi har gjort det til vår høyeste prioritet. Derfor får alle Android Enterprise Recommended Nokia-telefoner månedlige sikkerhetsoppdateringer i tre år1. Sorry, hackere. Det er slutt.

Android™-sikkerhet

Hold hackerne ute

Digitale trusler er i stadig utvikling. Så Nokia-telefoner tar hånd om det nyeste av skadevare, før det får spredt seg, med sikkerhetsoppdateringer hver måned.

Størst utvalg

Et sikrere valg for bedriften

Hvorfor inngå kompromisser?

Når du velger en Android Enterprise Recommended Nokia-telefon, uansett hvilken modell du går for, får du to år med programvareoppgraderinger til Android™ og tre år med månedlige sikkerhetsoppdateringer1.

Og med verdens bredeste utvalg av telefoner som inngår i Android Enterprise Recommended, kan du velge enheten som passer best til hver enkelt brukers behov.

Alle telefoner for bedrifter

Kontakt oss

Velg Android Enterprise Recommended Nokia-telefoner til dine ansatte og din bedrift, og få bedre sikkerhet, styringsverktøy og pålitelighet, levert av et Europeisk merke du kan stole på.

Kundestøtte for forbrukere finner du på nokia.com/phones/support

Velg Android Enterprise Recommended Nokia-telefoner til dine ansatte og din bedrift, og få bedre sikkerhet, styringsverktøy og pålitelighet, levert av et Europeisk merke du kan stole på. Personopplysningene dine blir behandlet i henhold til HMD Global sine retningslinjer for personvern.

This email address is not valid. Please check for errors and try again.
Om henvendelsen
Hva er din bransje?

Android, Google og andre varemerker og logoer er varemerker for Google LLC. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. Sjekk lokal tilgjengelighet. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel. Alle bilder er kun ment for illustrasjonsformål.

1To år med programvareoppgraderinger til Android og tre år med månedlige sikkerhetsoppdateringer beregnes fra global salgsstart.

2IDC WhitePaper Pillar 1, 2019

3Gartner Study, When Android Is Secure Enough for the Enterprise, 2018