Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Flip phone Keypad Battery 4G 4G Play Arrow right

Nokia 2720 Flip

Den klassiske flipptelefonen er tilbake med 4G.

Farge
Alternativer
Dual SIM

Nokia 2720 Flip

Den klassiske flipptelefonen er tilbake. Hold deg oppdatert med 4G og WhatsApp- og Facebook-appene. Den har to skjermer – den eksterne skjermen viser hvem som ringer. De store knappene gjør det lett å skrive meldinger eller telefonnumre. I tillegg gir den dedikerte nødknappen en ekstra trygghet.

Fullstendige spesifikasjoner

Flipptelefon

Se hvem som ringer på den ytre skjermen. Lukk telefonen for å legge på.

Knapper

Store knapper på talltastatur og egen knapp for nødkontakt.

batteri

Opptil 28 dager standbytid på en enkel lading.

4G

Facebook og WhatsApp forhåndsinstallert. WiFi hotspot-funksjon.

Den klassiske klapptelefonen er tilbake med 4G

Se nå

Klassisk flipp

Enkel og pålitelig

Det er flipptelefonen som du husker den, med noen nye oppgraderinger. Funksjoner som er enkle i bruk, som store knapper og tekst, gjør den til en velkjent og pålitelig telefon for å holde kontakten med venner og familie.

Ringer

Enkel i bruk

Nokia 2720 Flip har to separate skjermer. Den eksterne skjermen lar deg se meldinger eller sjekke hvem som ringer før du vipper den opp og ser hovedskjermen. For å legge på er det bare å lukke telefonen når du har snakket ferdig.

Teksting og oppringing

Store knapper. Stor tekst.

Nokia 2720 Flip har store knapper slik at det er lett å slå nummer og skrive meldinger. Du kan også velge større tekst for å gjøre det lettere å lese meldinger.

batteri

Opptil 28 dager standbytid

Nokia 2720 Flip gir opptil 28 dager standbytid på en enkelt lading, så du alltid har muligheten til å ta kontakt med venner og familie.

Nokia 2720 Flip

Vinner av iF DESIGN AWARD 2020

Nokia 2720 Flip ble nylig valgt som vinner av iF DESIGN AWARD, en verdenskjent designpris som deles ut av det Hannover-baserte iF International Forum Design GmbH.

Se iF DESIGN-profilen

Slitesterk

Bygd for å vare

Nokia 2720 Flip byr på utmerket holdbarhet og et tidløst design, og er kompakt nok til å passe i en lomme eller en veske. Den er laget av slitesterkt polykarbonat som er sterkt nok til å takle hverdagslivets påkjenninger.

Nødknapp

En ekstra trygghet

Hvis det skjer noe uventet kan nødknappen4 på Nokia 2720 være en ekstra trygghet. Når knappen trykkes inn sender telefonen en nødtekstmelding som inneholder stedsinformasjon og ringer til fem nødkontakter i adresseboken.
Les bruksanvisningen

Ring etter hjelp

Nødknappen sender en tekstmelding og ringer til fem utvalgte kontakter fra adresseboken en etter en, med høyttaleren aktivert, helt til den får svar fra en av nødkontaktene.

Hjelp til hjelperne

For ytterligere sikkerhet gir ICE («In Case of Emergency», i tilfelle nødssituasjon) nødtjenester raskere tilgang til viktige kontakter og medisinsk informasjon.

Apper og 4G

WhatsApp, Facebook og mer

Essensielle apper som Facebook og WhatsApp er allerede installert for å hjelpe deg å holde kontakten med venner og familie. I tillegg har den både 4G og funksjoner for deling av internettforbindelsen.

Apper

Sosiale apper og mer

Hold kontakten med venner og familie ved hjelp av sosiale apper som Facebook og WhatsApp. Du kan også laste ned andre nyttige apper og spill fra app-butikken.

4G internett

Del internett

Full fart på farten med 4G. Du kan dele internettforbindelsen din med venner, familie eller med nettbrettet ditt, så du kan bruke en større skjerm når du vil.

Få med deg alt. Registrer deg og få de nyeste tilbudene og nyhetene om Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har eksklusiv lisens for Nokia-merket for telefoner og nettbrett. Nokia er et registrert varemerke for Nokia Corporation. Android, Google og andre varemerker og logoer er varemerker for Google LLC. Qualcomm er et varemerke fra Qualcomm Incorporated, registrert i USA og andre land. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. Sjekk lokal tilgjengelighet. Alle bilder er kun ment for illustrasjonsformål.

2Tilgjengelighet for VoLTE HD-samtaler avhenger av tjenestene mobiloperatøren din tilbyr i området du befinner deg. 3 Forhåndsinstallert systemprogramvare og -apper bruker en betydelig andel av minnet. 4Funksjon for knappen velges under oppstart. Hvis du velger tilgjengelighetsmodus under første oppstart av Nokia 2720 Flip, blir nødknappen aktivert. 5Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert.