Nokia 2720 Flip

‌‌

Nokia 2720 Flip med 4G

Liten, rød, må-ha.

Klassisk flipp

Enkel og pålitelig

Det er flipptelefonen som du husker den, med noen nye oppgraderinger. Funksjoner som er enkle i bruk, som store knapper og tekst, gjør den til en velkjent og pålitelig telefon for å holde kontakten med venner og familie.

Finn ut mer
Finn ut mer
Finn ut mer

Slitesterk

Bygd for å vare

Nokia 2720 Flip byr på utmerket holdbarhet og et tidløst design, og er kompakt nok til å passe i en lomme eller en veske. Den er laget av slitesterkt polykarbonat som er sterkt nok til å takle hverdagslivets påkjenninger.

Finn ut mer
Finn ut mer
Finn ut mer

batteri

Opptil 28 dager standbytid

Nokia 2720 Flip gir opptil 28 dager standbytid på en enkelt lading, så du alltid har muligheten til å ta kontakt med venner og familie.

Google Assistant¹

En raskere måte å få ting gjort på

Ring og send meldinger uten å taste. Bare trykk på en knapp og be Google Assistant om hjelp til de vanligste funksjonene, med bare stemmen din.

Finn ut mer
Finn ut mer
Finn ut mer

Google Assistant

Litt hjelp hvor enn du går

Finn svar og få informasjon ved å trykke på en knapp. Søk på nettet, sjekk været eller få en nyhetsoppdatering enda raskere ved hjelp av Google Assistant.

Nødknapp

En ekstra trygghet

Hvis det skjer noe uventet kan nødknappen4 på Nokia 2720 være en ekstra trygghet. Når knappen trykkes inn sender telefonen en nødtekstmelding som inneholder stedsinformasjon og ringer til fem nødkontakter i adresseboken.

Finn ut mer
Finn ut mer
Finn ut mer
Les bruksanvisningenLes bruksanvisningenLes bruksanvisningen

Apper og 4G

WhatsApp, Facebook og mer

Essensielle apper som Facebook og WhatsApp er allerede installert for å hjelpe deg å holde kontakten med venner og familie. I tillegg har den både 4G og funksjoner for deling av internettforbindelsen.

Finn ut mer
Finn ut mer
Finn ut mer

Funksjoner

Nokia 2720 Flip

Den klassiske flipptelefonen er tilbake. Hold deg oppdatert med 4G og WhatsApp- og Facebook-appene. Den har to skjermer – den eksterne skjermen viser hvem som ringer. De store knappene gjør det lett å skrive meldinger eller telefonnumre. I tillegg gir den dedikerte nødknappen en ekstra trygghet.

Flipptelefon

Flipptelefon

Se hvem som ringer på den ytre skjermen. Lukk telefonen for å legge på.

Knapper

Knapper

Store knapper på talltastatur og egen knapp for nødkontakt.

batteri

batteri

Opptil 28 dager standbytid på en enkel lading.

4G

4G

Facebook og WhatsApp forhåndsinstallert. WiFi hotspot-funksjon.

Fullstendige spesifikasjoner

Nokia 2720 Flip

Tilgjengelig for kjøp nå

Prisene kan variere avhengig av forhandler og spesifikasjoner for produktet, som størrelse på internminne. Som Amazon Associate har HMD Global fortjeneste på kvalifiserende kjøp.

Jeg vil registrere meg

Vær en av de første til å få de siste nyhetene våre.

HMD Global Oy har eksklusiv lisens for Nokia-merket for telefoner og nettbrett. Nokia er et registrert varemerke for Nokia Corporation. Android, Google og andre varemerker og logoer er varemerker for Google LLC. Qualcomm er et varemerke fra Qualcomm Incorporated, registrert i USA og andre land. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. Sjekk lokal tilgjengelighet. Alle bilder er kun ment for illustrasjonsformål.

1 Google Assistant er tilgjengelig i utvalgte markeder og på utvalgte språk.

2Tilgjengelighet for VoLTE HD-samtaler avhenger av tjenestene mobiloperatøren din tilbyr i området du befinner deg.

3 Forhåndsinstallert systemprogramvare og -apper bruker en betydelig andel av minnet.

4Funksjon for knappen velges under oppstart. Hvis du velger tilgjengelighetsmodus under første oppstart av Nokia 2720 Flip, blir nødknappen aktivert. Hvis du ikke velger tilgjengelighetsmodus konfigureres knappen for Google Assistant.

5Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert.

(