Nokia 5.1 Plus

‌‌

Nokia 5.1 Plus

Utformet for å imponere, konstruert for å prestere

Registrer deg

Skjerm

Nærmere der det skjer

Finn ut mer
Finn ut mer
Finn ut mer

Utforming

Profesjonell perfeksjon

Maskinvare

Mer kraft. Mer moro.

Finn ut mer
Finn ut mer
Finn ut mer

Kamera

Mer enn bare et kamera

Finn ut mer
Finn ut mer
Finn ut mer

Programvare

Android™ 10 tilgjengelig for nedlasting

Enklere personverninnstillinger, raskere skriving av svar, og generelle forbedringer som gjør at det føles mer naturlig å bruke telefonen. Android 10 kommer med massevis av nye funksjoner som hjelper deg å få mest mulig ut av Nokia-telefonen din.

  • Mørkt tema
  • Smartsvar

Studie utført av Counterpoint

Nokia-telefoner ble rangert som nummer en på programvareoppdateringer og sikkerhet

Nokia-telefoner får to år med programvareoppgraderinger og tre år med månedlige sikkerhetsoppdateringer. Når vi leverer som lovet på dette punktet, innebærer det at vi er høyest rangert innen programvareoppdateringer og sikkerhet, foran andre produsenter av smarttelefoner. Du kan finne ut mer i studien fra Counterpoint.

Nokia 5.1 Plus

Den store 5,8" HD+-skjermen med 19:9-forhold maksimerer visningsopplevelsen din. Utsøkt design med fokus på detaljer. Avansert fotografi med et bakre kamera med 13 MP og et frontkamera med 8 MP. Kunstig intelligens hjelper heve bildene dine til et nytt nivå med funksjoner som begrenset dybdeskarphet (bokeh blur) og portrettlys.

Registrer deg
Fullstendige spesifikasjoner
Fullstendige spesifikasjoner
Fullstendige spesifikasjoner

Jeg vil registrere meg

Vær en av de første til å få de siste nyhetene våre.

Google, Android og Android One er varemerker for Google LLC; Oreo er et varemerke for Mondelez International, Inc.-gruppen. Qualcomm Snapdragon er et produkt som eies av Qualcomm Technologies Inc. og/eller tilknyttede selskaper. Alle andre varemerker tilhører sine respektive eiere. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. Sjekk lokal tilgjengelighet. Bilder er bare ment for illustrasjonsformål.

1Forhåndsinstallert systemprogramvare og -apper bruker en betydelig andel av minnet.

2 Kostnadsfri lagring i høy kvalitet. Krever en Google-konto og Internett-tilkobling.

3 Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert.

4 Hvis levert med Android Oreo / Android 9 Pie, kan du oppgradere til Android 10. Vær oppmerksom på at dette kan bruke ekstra mobildata.

(