Nokia 7.1

‌‌

Nokia 7.1

Skill deg ut og fortell historien din

Kamera

Bilder verdt å dele

Med Nokia 7.1 kan du ta bilder som er så bra at du bare må dele dem. De to kameraene med ZEISS-optikk på baksiden gir deg fantastiske bilder, og med AI-teknologien kan du gi bildene et kunstnerisk preg, som 3D-figurer, masker og filtre.

Utforsk kamera
Utforsk kamera
Utforsk kamera

PureDisplay

Opplev hver detalj

Uansett om du er ute i skarpt sollys eller inne i et mørkt rom, vil skjermen til Nokia 7.1 justere seg til omgivelsene slik at du får en fantastisk visningsopplevelse både inne og ute.

Les mer
Les mer
Les mer

Utforming

Luksuriøs stil

Maskinvare

Varer hele dagen uten å måtte lades

Med Nokia 7.1 kan du se, spille og surfe lengre uten å lade. Og du har nok ytelse for alt fra AR-spill til strømming, takket være den kraftige Qualcomm® Snapdragon™ 636-mobilplattformen.

Opptil

  • 400 GB MicroSD-kortstøtte
  • 3 GB / 4 GB RAM

Programvare

Det beste fra Android

Android One er et utvalg telefoner som oppfyller strenge programvarekrav definert av Google. Android One-enheter som Nokia 7.1 gir deg alt du vil ha og ingenting av det du ikke vil ha.

Oppdag Android
Oppdag Android
Oppdag Android

Programvare

Android™ 10 tilgjengelig for nedlasting

Enklere personverninnstillinger, raskere skriving av svar, og generelle forbedringer som gjør at det føles mer naturlig å bruke telefonen. Android 10 kommer med massevis av nye funksjoner som hjelper deg å få mest mulig ut av Nokia-telefonen din.

  • Mørkt tema
  • Smartsvar

Studie utført av Counterpoint

Nokia-telefoner ble rangert som nummer en på programvareoppdateringer og sikkerhet

Nokia-telefoner får to år med programvareoppgraderinger og tre år med månedlige sikkerhetsoppdateringer. Når vi leverer som lovet på dette punktet, innebærer det at vi er høyest rangert innen programvareoppdateringer og sikkerhet, foran andre produsenter av smarttelefoner. Du kan finne ut mer i studien fra Counterpoint.

Nokia 7.1

Ta flotte bilder med Nokia 7.1s dybdesensor-kameraer støttet av bransjeledende kunstig intelligens. HDR garanterer skarpere og klarere bilder uavhengig av belysningen. Med den klare 5,8-tommers PureDisplay-skjermen med skjermforhold på 19:9 og full HD, blir opplevelsen større , og det uten en klumpete telefon. Qualcomm Snapdragon 636-mobilplattformen har en batterilevetid som varer hele dagen, mens Android 9 Pie⁵ sikrer at telefonen din alltid er sikker og oppdatert.

Registrer deg
Fullstendige spesifikasjoner
Fullstendige spesifikasjoner
Fullstendige spesifikasjoner

Google, Android og Android One er varemerker for Google LLC; Oreo er et varemerke for Mondelez International, Inc.-gruppen. Qualcomm Snapdragon er et produkt som eies av Qualcomm Technologies Inc. og/eller tilknyttede selskaper. USB Type-C™ er varemerker fra USB Implementers Forum. Tilbudsvariasjoner kan gjelde – sjekk lokal tilgjengelighet. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel. Alle bilder er kun brukt til illustrasjonsformål.

1 Google Foto tilbyr gratis og ubegrenset lagringsplass av høy kvalitet for bildene dine. Krever Google-konto og Internett-tilkobling

2 Nokia True Wireless Earbuds leveres med et bærbart ladeetui som inneholder tre ekstraladinger, tilsvarende en batterilevetid på opptil 16 timer tale og 14 timer lydavspilling. Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Testet i laboratorieomgivelser.

3 Forhåndsinstallert systemprogramvare og apper bruker en betydelig andel av minnet.

4 Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert. Testet i laboratorieomgivelser.

5 Hvis levert med Android Oreo / Android 9 Pie, kan du oppgradere til Android 10. Vær oppmerksom på at dette kan bruke ekstra mobildata