‌‌

Nokia 7 Plus

Det blir bare bedre og bedre

Registrer deg

Skjerm

Se mer

Skjermopplevelse
Skjermopplevelse
Skjermopplevelse

Kamera

Kameraet, sluppet løst

Bytt mellom aspektforhold og opptaksfunksjoner, og juster parameterne for forskjellige kameramodus, som for eksempel styrken av effekter som Bokeh og Beautify. Og med Google Lens™ og Motion Photos integrert i kamera-appen, er det enklere enn noen gang å utforske og ta bilder av verden rundt deg, på nye, kreative måter.

Utforsk kamera
Utforsk kamera
Utforsk kamera

Utforming

Stilfull og solid

Maskinvare

Batterilevetid på to dager¹

Utforsk batteri
Utforsk batteri
Utforsk batteri

Maskinvare

Batterilevetid på to dager¹

Batterilevetid på to dager¹

Nokia 7 Plus har en Qualcomm®Snapdragon™ 660-mobilplattform som gir deg all den kraften du trenger. Det store 3800 mAh2-batteriet vil sammen med den nye justerbare batteriegenskapen til Android 9 Pie, gi deg en batterilevetid på opptil to dager etter én enkelt opplading1.

Android™ 9 Pie

Spar tid samt batterilevetid med Android 9 Pie

Android 9 Pie slipper løs kraften til kunstig intelligens for at du skal få mer ut av Nokia 7 Plus-smarttelefonen. Den justerer seg etter deg og hvordan du bruker telefonen. Den lærer seg hva du foretrekker underveis og forbedrer seg over tid, noe som gjør at den kjører bedre i lengre tid.

Android One

Det beste fra Android™

Android One er et utvalg telefoner som oppfyller strenge programvarekrav definert av Google. Nokia 7 Plus er en Android One-enhet og er dermed fri for unødvendige apper, skjulte prosesser som stjeler batteri, skins og endringer i brukergrensesnittet. Kun en ryddig og ren versjon av Android 9 Pie, som forblir sikker med de nyeste oppdateringene, drevet av de nyeste Google-tjenestene. Og selvfølgelig din egen Google Assistent.

Nokia 7 Plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

logo-gsmarena

Lyd

Fra hvisking til en stor lydmur

Wherever you are and whatever the decibel level is, the three high-quality microphones capture every sonic nuance with Nokia spatial audio.

Nokia 7 Plus

Detaljer

Fullstendige spesifikasjoner
Fullstendige spesifikasjoner
Fullstendige spesifikasjoner

Google, Android, Android One og andre varemerker er varemerker fra Google LLC. Oreo er et varemerke fra Mondelez International, Inc. group. Qualcomm og Snapdragon er varemerker fra Qualcomm Incorporated, registrert i USA og andre land. Variasjoner av tilbudet kan forekomme. Sjekk lokal tilgjengelighet. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel. Bilder er kun ment for illustrasjonsformål.

1 Todagers batterilevetid er testet i en virkelig brukstest av HMD Global. Testen inkluderte aktiv bruk av en enhet i fem timer per dag med et nytt batteri. Bruken inkluderte spilling, direktestrømming av video, telefonsamtaler, sending av SMS, surfing på internett og bruk av apper (som sosiale medier, nyheter, navigering og musikk). Testen ble utført med normale enhetsinnstillinger i et opplyst innendørsmiljø. Enheten ble satt i hvilemodus over natten.

2Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert.

3 Forhåndsinstallert systemprogramvare og -apper bruker en betydelig andel av minnet.

4Nokia 7 Plus Dual SIM har et hybrid kortspor for enten et annet SIM-kort eller et MicroSD-kort.

5 Google Foto tilbyr gratis og ubegrenset lagringsplass i høy kvalitet for bildene dine. Krever Google-konto og internettilkobling.