Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Durability 4G 4G Battery Keypad Play

Nokia 800 Tough

Skip to main content

Solskinn eller regn, sludd eller snø – Ta med deg Nokia 800 Tough selv i de vanskeligste værforhold.

Enlarge Svart Nokia 800 Tough  from Back
Enlarge Svart Nokia 800 Tough  from Front and Back
Enlarge Svart Nokia 800 Tough  from Front
Enlarge Svart Nokia 800 Tough  from Back
Enlarge Svart Nokia 800 Tough  from Front and Back
FargeSvart
Modell
Dual SIM
Send meg varsel

Gi meg beskjed når Nokia 800 Tough er tilgjengelig for kjøp

Skriv inn e-postadressen din nedenfor, så tar vi kontakt når dette produktet blir tilgjengelig.

Nokia 800 Tough

Nokia 800 Tough er laget for røff bruk og tåler ekstreme forhold. Den kommer med et batteri som varer lenge, 4G LTE internettforbindelse og alt det essensielle: Kamera, lommelykt, Google Assistant-knapp og støtte for apper som Google Maps og WhatsApp.

Fullstendige spesifikasjoner

Slitesterk

IP68 vanntett og støvtett, støtsikker og overholder MIL-STD-810G¹.

4G

Facebook og WhatsApp forhåndsinstallert. WiFi hotspot-funksjon.

batteri

Opptil 43 dager standbytid på en enkelt lading.

Knapper

Solide gummierte knapper gjør det lett å bruke telefonen med hansker.

En solid telefon

Slitesterk

Vanntett, støvtett, støtsikker

Nokia 800 Tough er IP68-sertifisert og tåler fall, støv, sand, vann og ekstreme temperaturer1. Destinasjon: hvor som helst.

Vanntett

Mer enn bare sprutsikker

Nokia 800 Tough er bygd for å tåle ekstremt våte værforhold, og er vanntett ned til 1,5 meter i opptil 30 minutter – det er den ultimate telefonen til å ta med hvor som helst.

Støvtett

Ikke redd for litt skitt

Støv? Sand? Null problem. Nokia 800 Tough er beskyttet mot alt – slik at du kan ta med telefonen uansett hvor du jobber eller leker deg.

Støtsikker

Tåler fall mot betong

Nokia 800 Tough er beskyttet mot fall mot harde underlag, som betong, fra hele 1,8 meters høyde1.

Værtett

Laget for all slags vær

Nokia 800 Tough er bygget og testet for å oppfylle den militære standarden MIL-STD-810G, noe som betyr at den tåler bruk under selv de tøffeste forhold, inkludert temperaturer fra -20 C til +55 C1.

Essensielle verktøy

Få jobben gjort med 4G

Nokia 800 Tough dekker ditt behov med store knapper, godt grep, forhåndsinstallerte apper og 4G LTE – den perfekte telefonen for en tøff arbeidsdag.

Store knapper

Større knapper. Bedre følelse.

Kraftige gummierte knapper gir Nokia 800 Tough en mer solid taktil følelse – så den er lett å bruke selv med hansker på.

WhatsApp, Facebook og mer

Hold kontakten

Nokia 800 Tough kommer med WhatsApp og Facebook forhåndsinstallert – slik at du alltid får med deg det som skjer i familien og på jobb. Vil du ha flere apper? Det er bare å laste ned fra vår stadig voksende app-butikk.

4G LTE

Problemfri tilkobling

Med 4G LTE har du den raske internettforbindelsen du trenger. Det er også enkelt å sette opp en Wi-Fi-hotspot for å dele tilkoblingen med andre enheter i nærheten, som et nettbrett eller en datamaskin.

Sklisikkert deksel

Du mister aldri grepet

Et sklisikkert belegg og gummierte kanter gjør at Nokia 800 Tough ligger trygt i hånda – og dermed er det mindre sannsynlig at du mister den i bakken.

Batteri og verktøy

Utmerket batteri. De beste verktøyene.

Lommelykt, kamera, høyttaler og mer – alt drevet av et langvarig batteri. Nokia 800 er fullpakket med alt du trenger av verktøy, samme hva dagen – eller natten – byr på av utfordringer.

Nokia 800 Tough stiller alltid opp. Opptil 43 dagers standbytid på en enkelt lading gjør dette til et av våre mest langvarige batterier.

Sikkerhetsfeste

Med deg overalt

Telefonen har et sikkerhetsfeste for håndleddsstropp eller lignende, så du kan feste din Nokia 800 Tough til stort sett hva som helst.

Kamera

Fang opp hvert eventyr

Med innebygget kamera med 2 megapiksler og LED-blits for mørkere omgivelser gir Nokia 800 Tough deg bilder av hva du vil, når du vil.

Lommelykt

Bli lys

Lys opp ethvert eventyr med den dedikerte lommelykten på Nokia 800 Tough.

Nokia 800 Tough

Vinner av iF DESIGN AWARD 2020

Nokia 800 Tough ble nylig valgt som vinner av iF DESIGN AWARD, en verdenskjent designpris som deles ut av det Hannover-baserte iF International Forum Design GmbH.

Få med deg alt. Registrer deg og få de nyeste tilbudene og nyhetene om Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har eksklusiv lisens for Nokia-merket for telefoner og nettbrett. Nokia er et registrert varemerke for Nokia Corporation. Google, Google maps og relaterte varemerker og logoer er varemerker for Google LLC. Qualcomm er et varemerke fra Qualcomm Incorporated, registrert i USA og andre land. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. Sjekk lokal tilgjengelighet. Alle bilder er kun ment for illustrasjonsformål.

1Testing er utført i laboratorieomgivelser. 3Tilgjengelighet for VoLTE HD-samtaler avhenger av tjenestene mobiloperatøren din tilbyr i området du befinner deg i. 4Forhåndsinstallert systemprogramvare og -apper bruker en betydelig andel av minnet. 5 For å bruke FM-radio kreves kompatible hodetelefoner som kan selges separat. 6Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert.