Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Design Display 2.8 inches 2.8 Store 4G 4G
Skip to main content

Sosiale medier, 4G og et sofistikert preg.

Enlarge Svart Nokia 8000 4G from Back
Enlarge Svart Nokia 8000 4G from Front and Back
Enlarge Svart Nokia 8000 4G from Front
Enlarge Svart Nokia 8000 4G from Back
Enlarge Svart Nokia 8000 4G from Front and Back
FargeSvart
Modell
512 MB RAM, 4 GB Intern lagring, Dual SIM
Send meg varsel

Gi meg beskjed når Nokia 8000 4G er tilgjengelig for kjøp

Skriv inn e-postadressen din nedenfor, så tar vi kontakt når dette produktet blir tilgjengelig.

Kjør stil

Nokia 8000 4G

Nokia 8000 4G er lett å bruke – og lett å like med sitt presisjonsutformede, glassaktige ytre som gir et kvalitetspreg som skiller seg ut. Vis din elegante side med edelsten-inspirerte farger og en smakfull kromfarget ramme. Få mest mulig ut av den 2,8” store skjermen og det slitesterke, avrundede 3D-nummertastaturet laget for din komfort. Sammen gjør de chatting på WhatsApp og Facebook, strømming av videoer på YouTube og turplanlegging med Google Maps til en enda bedre opplevelse. I tillegg går alt raskere med 4G. Og med pålitelig holdbarhet og et batteri som varer, har du et ganske solid oppsett – og mye stil.

Fullstendige spesifikasjoner

Utforming

La deg forføre av det edelsteninspirerte høyglansdesignet og det komfortable, avrundede 3D-nummertastaturet.

Skjerm

Nyt apper og underholdning på den klare 2,8-tommers skjermen.

Det essensielle

Bruk WhatsApp, Facebook og YouTube – pluss opplevelser med Google Maps.

4G med mobil WiFi-sone

Livet er lettere med 4G – bedre samtalekvalitet, rask dataforbindelse og WiFi-sone.

Utforming

Sofistikert stil

Nokia 8000 4G har et luksuriøst glassaktig ytre og edelsten-inspirerte farger som opalhvit, onykssort, topasblå og sitringull – et glimrende design, rett og slett. Den stilfulle kromfargede rammen setter prikken over i-en.

En refleksjon av deg

Stil handler ikke om trender, men om å være deg selv. Det er her du glimter til på din unike måte – både innvendig og utvendig. Nokia 8000 4G komplementerer din glitrende stil.

4G med mobil WiFi-sone

Krystallklar forbindelse

Få fart på strømming, chat og nettsider med rask 4G. I tillegg kan du dele internettforbindelsen med venner og familie, med din egen mobile WiFi-sone.

2,8” skjerm og 3D-nummertastatur

Vakker innvendig og utvendig

En sjenerøs 2,8” skjerm gir ekstra klarhet til chat og underholdning. En ramme rundt det slitesterke, avrundede 3D-nummertastaturet gir et behagelig grep.

Gode apper

Mange små perler

Du kjeder deg aldri med Nokia 8000 4G. Hold kontakten med venner på WhatsApp og Facebook, spill av favorittseriene og -sangene dine på YouTube og finn fram med Google Maps.

Få med deg alt. Registrer deg og få de nyeste tilbudene og nyhetene om Nokia-telefoner.

Google, YouTube og Google Maps er varemerker som tilhører Google LLC. Variasjoner av tilbudet kan gjelde. Sjekk lokal tilgjengelighet. Alle spesifikasjoner, funksjoner og annen produktinformasjon som er angitt kan endres uten varsel. Bilder er bare ment for illustrasjonsformål.

2 Batteriet har begrensede ladesykluser, og batterikapasiteten reduseres over tid. Det kan hende at batteriet må skiftes ut etter hvert. 3 Forhåndsinstallert systemprogramvare og -apper bruker en betydelig andel av minnet.