Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Delivery Smartphone

Nokia 6.2 brukerveiledning

Skip to main content
Alle enheter

Nokia 6.2

Nyttige lenker

PDFProgramvareoppdateringerFullstendige spesifikasjonerMiljøprofil

Land og språk

Vi tilbyr brukerveiledninger for produkter på mange språk og i mange ulike områder. Derfor kan det hende du omdirigeres til en nettside for Nokia-telefoner som er utenfor området du valgte.

Velg språk
Hold telefonen oppdatertTaster og delerSett inn SIM-kort og minnekortLad telefonenSlå på og sett opp telefonen dinDoble SIM-innstillingerLås eller lås opp telefonen dinBruk berøringsskjermen
Produkt- og sikkerhetsinformasjon

Ta vare på enheten

Håndter enheten, batteriet, laderen og ekstrautstyret varsomt. Følgende råd bidrar til at enheten fungerer som den skal.

– Oppbevar enheten på et tørt sted. Nedbør, fuktighet og alle typer væsker kan inneholde mineraler som vil føre til rust på elektroniske kretser. – Ikke bruk eller oppbevar enheten i støvete eller skitne omgivelser. – Oppbevar ikke telefonen i omgivelser med høy temperatur. Høye temperaturer kan skade enheten eller batteriet. – Ikke oppbevar telefonen i kalde temperaturer. Når enheten oppnår normal temperatur igjen, kan det dannes fuktighet inne i enheten som kan skade den. – Ikke åpne enheten på annen måte enn den som er beskrevet i brukerveiledningen. – Uautoriserte endringer kan forårsake skade på enheten og innebære brudd på lovgivning for radioenheter. – Ikke slipp, slå eller rist enheten eller batteriet. Hardhendt håndtering kan ødelegge den. – Bruk kun en myk, tørr klut til å rengjøre enhetens overflate. – Ikke mal enheten. Maling kan føre til at enheten ikke fungerer som den skal. – Hold enheten borte fra magneter eller magnetfelt. – For å holde viktige data trygge, bør du lagre det på minst to forskjellige steder, som for eksempel på enheten, minnekortet eller datamaskinen, eller skrive ned viktig informasjon.

Under lengre bruk kan enheten føles varm. I de fleste tilfeller er dette normalt. For å unngå at den blir for varm, kan enheten automatisk redusere hastigheten, lukke apper eller slå av lading. Den kan også slå seg av, hvis det er nødvendig. Hvis enheten ikke fungerer som den skal, må du levere den til nærmeste autoriserte servicested.

Var dette til hjelp?

Land og språk

Velg språk

Trenger du fortsatt støtte?

Kontakt kundeservice

Live-chat

Live-chat

Vår engelska chat er tilgjengelig 24/7. Du kan fortsatt kontakte vår engelske chat-support – bare fyll ut kontaktinformasjonen først!

Chat med oss

Før du starter en chat med kundeservice, ber vi deg oppgi kontaktinformasjonen din.

Felt merket med en stjerne er obligatoriske.

Send oss en e-post

Fortell oss problemet ditt og vi vil kontakte deg via e-post. Kundestøtte på epost er tilegnelig på engelsk.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Fortell oss problemet ditt og vi vil kontakte deg via e-post. Kundestøtte på epost er tilegnelig på engelsk.

*Fyll ut minst disse feltene.

Hjelp og støtte

Reparasjon eller erstatning

Har du prøvd løsningene du kan gjøre selv, men telefonen fungerer fortsatt ikke? Da fikser vi det.

Reparasjon eller erstatning

Vi vet at det kan være ubeleilig å måtte sende inn en vare til reparasjon. Derfor har vi svart på noen vanlige spørsmål for å gi deg ekstra trygghet.

Du finner løsninger på det meste i vårt hjelpesenter, men i fall du er nødt til å sende inn varen til reparasjon, gjør vi vårt ytterste for å sende den tilbake i løpet av noen dager.

Innsending av en vare til reparasjon skjer i fire enkle trinn:

Fyll ut nettskjema

Fyll ut nødvendig informasjon om varen og om deg selv.

Henting med bud

Avtal et foretrukket tidspunkt for henting av ferdigpakket vare, eller bruk et godkjent leveringspunkt.

Reparasjon eller erstatning

Vi gjør en vurdering av varen og reparerer eller erstatter den (hvis den ikke kan repareres) umiddelbart.

Vare sendt

Vanligvis vil varen sendes tilbake til deg innen én dag etter at reparasjon eller erstatning er fullført.

Kom i gang

Resirkuler

Send oss telefonen du ikke vil ha lenger, så sørger vi for trygg avfallshåndtering.

Resirkuler

Ikke bare kast den gamle telefonen din – tenk miljøvern og resirkuler den.

Send telefonen du ikke vil ha lenger til oss, så kan du ha god samvittighet i visshet om at avfallshåndteringen er i trygge hender. Det koster deg ingenting, og vi sørger for at materialene blir gjenbrukt.

For ekstra ro i sinnet har vi svart på noen ofte stilte spørsmål. Hvis du trenger mer informasjon om hvordan vi resirkulerer telefonen din, eller hvordan du kan sende den til oss, kan du ta kontakt med oss på live-chat eller e-post.

To enkle trinn:

Fyll ut nettskjema

Fyll ut nødvendig informasjon om varen og om deg selv.

Henting med bud

Avtal et foretrukket tidspunkt for henting av ferdigpakket vare, eller bruk et godkjent leveringspunkt.

Kom i gang