Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter

Android 12 și telefoanele Nokia

Skip to main content

Telefoanele Nokia și Android™ 12. Totul este despre tine.

Cel mai personal Android de până acum

Mai spațios, mai confortabil și mai expresiv. Android 12 are o interfață de utilizator actualizată, noi instrumente de accesibilitate și scheme de culori care se pot personaliza. Și, datorită funcțiilor de confidențialitate îmbunătățite, totul arată bine și în culise.

Tabloul de bord pentru confidențialitate

Permisiunile privind confidențialitatea dintr-o singură privire

Tabloul de bord pentru confidențialitate îți oferă o imagine clară și cuprinzătoare privind momentul în care aplicațiile ți-au accesat localizarea, camera sau microfonul în ultimele 24 de ore. Dacă observi ceva ce vrei să schimbi, poți gestiona permisiunile direct din tabloul de bord.

Accesibilitate

Noi funcții de vizibilitate

Mărește o parte a ecranului folosind Mărirea zonei. Setează stilul fonturilor pe aldin pentru tot telefonul pentru a vedea textul mai clar. Iar atunci când cel mai scăzut nivel de luminozitate nu este suficient de slab, funcția de Scădere suplimentară a luminozității face totul posibil.

Private Compute Core

Datele tale delicate sunt pe mâini sigure

Private Compute Core, primul mediu mobil de acest fel, este izolat de restul sistemului de operare și de aplicații. Orice informații procesate în Private Compute Core necesită o acțiune explicită a utilizatorului înainte de a putea fi partajate pe Google sau în orice aplicație sau serviciu.

Widgeturi pentru conversații

Oamenii tăi preferați într-un singur loc

Menținerea contactului cu cei dragi este printre cele mai importante lucruri pe care le facem cu telefoanele noastre. În Android 12, conversațiile cu persoanele dragi se află într-un widget complet nou. Mesajele, apelurile pierdute și chiar zilele lor de naștere sunt în prim-plan, așa că nu vei rata niciodată nimic.

Mișcare reactivă

Pare viu cu fiecare atingere și glisare

Cu mișcare și animație fluide și funcționare îmbunătățită a sistemului, dispozitivul funcționează în armonie perfectă cu tine. În plus, noua animație de lansare a aplicației oferă o experiență mai fluidă și mai captivantă.

Culoare dinamică

Mai mult decât un simplu fundal

Personalizează aspectul și modul în care reacționează dispozitivul – alege doar o imagine de fundal și lasă Android 12 să facă restul. Acesta folosește algoritmi de extracție a culorilor pentru a determina culorile dominante, complementare și culorile care pur și simplu arată perfect.

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

HMD Global Oy este deținător de licență exclusiv al mărcii Nokia pentru telefoane și tablete. Nokia este marcă comercială a Nokia Corporation. Google, Android, Google Play, YouTube și alte mărci sunt mărci comerciale ale Google LLC.