Discover Android 9 Pie

‌‌

Android™ 9 Pie

Telefoane Nokia cu Android 9 Pie

Inteligență artificială avansată, la dispoziția ta Android 9 Pie se adaptează la tine și la modul în care folosești smartphone-ul Nokia , învățându-ți preferințele pe parcurs, pentru funcționare optimă mai mult timp.

Android pur

App Actions

Explorează

Hardware

Adaptat la tine

Hardware

Adaptat la tine

Bateria adaptivă memorează modul în care îți folosești aplicațiile preferate și le acordă prioritate în fața aplicațiilor pe care le folosești rar, îmbunătățind durata de viață a bateriei. Și pentru setări ideale ale ecranului, Android 9 Pie este prevăzut cu funcția de Luminozitate adaptativă și ajustează automat luminozitatea în funcție de preferințele tale.

Slices

Mai mult informații, mai rapid

Fie că vrei să verifici ceva, să cauți programe sau să comanzi mâncare, Slices te ajută să găsești mai repede ceea ce ai nevoie. Aduce la suprafață automat cele mai relevante funcții ale aplicațiilor tale preferate.

Interfață utilizator

Modalitatea simplă

Android 9 Pie are o interfață a utilizatorului îmbunătățită, cu o securitate mai mare și navigare intuitivă. Folosește gesturi în loc de butoane pentru a comuta mai ușor și mai rapid între aplicații.

Bunăstare digitală

O calitate mai bună a vieții

Înțelege mai multe despre modul în care îți folosești smartphone-ul Nokia – vezi câte notificări primești, plus cât timp petreci folosind aplicațiile și cât de des îți verifici telefonul. Poți seta cu ușurință limitele zilnice sau poți comuta telefonul pe Nu deranja, pentru a-l deconecta oricând.