Nokia 2.3

‌‌

Nokia 2.3

Descoperă puterea AI

Cumpără acum

Divertisment care durează

Distrează-te toată ziua

Urmărește serialele și filmele preferate mai mult timp, datorită bateriei adaptive cu AI, care ține 2 zile 1. Și adu la viață povești senzaționale datorită ecranului mare HD+ 19:9 de 6,2”.

Mai multe informații

Design modern și dotări esențiale

Creat în funcție de nevoile tale

Nokia 2.3 arată bine și este rezistent. Iar deblocarea biometrică prin recunoaștere facială îți face parola unică, așa cum ești tu – deblochezi telefonul cu o singură privire.

Mai multe informații
Mai multe informații
Mai multe informații

Software

Android ™ 10 este disponibil pentru descărcare

Setările de confidențialitate sunt mai ușoare, răspunsurile se scriu mai rapid și optimizările generale fac utilizarea telefonului să pară mai naturală - Android 10 aduce o serie de funcții noi care vă vor ajuta să beneficiați la maxim de smartphone-ul dvs. Nokia.

  • Temă întunecată
  • Răspuns inteligent

Android™

Pregătit pentru Android 10 și versiunile ulterioare

Un telefon care se perfecționează pe zi ce trece. Nokia 2.3 este un telefon Android One certificat, asigurând o experiență software curată, cu o interfață optimizată, fără elemente inutile. În plus, oferă 2 ani de upgrade-uri de software și 3 ani de actualizări lunare de securitate, astfel încât dispozitivul rămâne sigur de utilizat și la fel de performant ca în prima zi.

Google Assistant

Un pic de ajutor, oriunde te-ai afla

Butonul Google Assistant 2 este aici pentru a ține pasul cu ritmul trepidant al vieții tale. Poți pune întrebări, îți poți consulta programul sau poți verifica traficul. Asistentul tău învață și se adaptează cu fiecare utilizare, așadar, vei putea să rezolvi mai mule lucruri folosind mai puțin telefonul.

Caracteristici

Nokia 2.3

Descoperă puterea AI cu Nokia 2.3. Ține până la 2 zile1 datorită tehnologiei bateriei adaptive, face fotografii memorabile datorită imaginii îmbunătățite cu AI – chiar și în condiții de lumină slabă – și se deblochează cu o privire. Adu la viață povești senzaționale datorită impresionantului ecran HD+ 19:9 de 6,2”. În plus, este optimizat pentru Android 10 și versiuni ulterioare și beneficiezi de 2 ani de upgrade-uri de software și 3 ani de actualizări de securitate.

Ecran

Ecran

Afișaj HD+ de 6,2” în celulă, cu indentație pentru selfie și raport de aspect de 19:9.

baterie

baterie

Bateria adaptivă cu tehnologie AI durează până la 2 zile1 cu o singură încărcare.

Camere foto

Camere foto

Cameră principală de 13 MP și 2 MP cu doi senzori, efecte bokeh exclusive și reglare a focalizării.

Recunoaștere facială

Recunoaștere facială

Deblocare biometrică prin recunoaștere facială, pentru deblocarea rapidă și sigură a telefonului.

Specificații complete

Nokia 2.3

Disponibile acum la vânzare

Prețurile pot varia între diferiți distribuitori și în funcție de specificațiile produselor, cum ar fi memoria disponibilă. Fiind o firmă asociată Amazon, HMD Global câștigă din achizițiile care se califică.

Vreau să mă înregistrez

Fii printre primii care află ultimele noastre noutăți.

Android, Google și alte mărci și logouri asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.

1Testarea autonomiei de 2 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 zile pe lună cu noua baterie. Utilizarea a inclus, spre ex. jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby.

2Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate. Acolo unde nu este disponibil, Google Assistant este înlocuit de Google Search. Verifică disponibilitatea pe https://support.google.com/assistant.

3 Bateria are cicluri de reîncărcare limitate, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.

4Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.

(