Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Display 6.2 inches 6.2 Battery Camera Face unlock Play Arrow right

Nokia 2.3

Skip to main content

AI pretutindeni, de la baterie la cameră.

Enlarge Charcoal Nokia 2.3 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 2.3 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia 2.3 from Front
Enlarge Charcoal Nokia 2.3 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 2.3 from Front and Back
CuloareCharcoal

Model

2 GB RAM, 32 GB Memorie internă, Dual SIM

Doresc să primesc notificări

Anunțați-mă când Nokia 2.3 este disponibil pentru cumpărare

Completați adresa de e-mail mai jos și vă vom anunța când acest produs devine disponibil.

Cumpărați de la , IdeallIdeall

Prețurile pot varia de la un distribuitor la altul și în funcție de specificațiile produselor, cum ar fi memoria și spațiul de stocare. Fiind o firmă asociată Amazon, HMD Global câștigă din achizițiile care întrunesc condițiile.

Nokia 2.3

Descoperă puterea AI cu Nokia 2.3. Ține până la 2 zile1 datorită tehnologiei bateriei adaptive, face fotografii memorabile datorită imaginii îmbunătățite cu AI – chiar și în condiții de lumină slabă – și se deblochează cu o privire. Adu la viață povești senzaționale datorită impresionantului ecran HD+ 19:9 de 6,2”. În plus, este optimizat pentru Android 10 și versiuni ulterioare și beneficiezi de 2 ani de upgrade-uri de software și 3 ani de actualizări de securitate.
Specificații complete

Ecran

Afișaj HD+ de 6,2” în celulă, cu indentație pentru selfie și raport de aspect de 19:9.

Baterie

Bateria adaptivă cu tehnologie AI durează până la 2 zile1 cu o singură încărcare.

Cameră principală de 13 MP și 2 MP cu doi senzori, efecte bokeh exclusive și reglare a focalizării.

Deblocare prin recunoaștere facială

Deblocare biometrică prin recunoaștere facială, pentru deblocarea rapidă și sigură a telefonului.

Descoperă puterea AI

Cameră dublă

Fotografiază ca un profesionist

Dă frâu liber fotografului din tine, char și pe întuneric, cu camera principală de 13 MP și 2 MP cu doi senzori și imaginilor îmbunătățite cu AI. În plus, ai siguranța că vei obține fotografia perfectă datorită noii funcții de recomandări foto.

Fotografie recomandată

Lumini. Cameră. Acțiune.

Saltul pe spate. Golul câștigător. Portretul de familie în care chiar toată lumea zâmbește. Când faci o fotografie în mișcare, opțiunea pentru fotografie recomandată surprinde diferite cadre, apoi îl recomandă pe cel mai reușit – chiar dacă nu este exact momentul când apeși pe declanșator.

Imagini în condiții de iluminat redus

Un instantaneu în întuneric

Unele dintre cele mai bune momente au loc după apusul soarelui. Modul Nocturn combină fuziunea avansată a imaginii și suprapunerea expunerii, oferindu-ți imagini uimitoare, cu detalii precise, chiar și în condiții de iluminat ambiental redus.

Modul Portret

Ne axăm pe aspectele importante

Camera principală de 13 MP și 2 MP cu doi senzori îți permite să surprinzi portrete unice, cu o varietate de efecte bokeh exclusive (sau fundal estompat), de pildă Clasic, Fluture, Stea sau Inimă. În plus, poți scoate și mai mult în evidență portretele reglând focalizarea în timpul editării.

Design

Design inspirat de rădăcinile noastre finlandeze

Un design atemporal, care nu este conceput doar ca să arate bine, ci și să dureze în timp. Husa cu finisaj uimitor de tip nano 3D asigură o prindere sigură. În plus, structura din metal turnat cu carcasă de polimer oferă telefonului mai multă rigiditate.

Ecran

Un ecran cu adevărat senzațional

Adu la viață povești senzaționale datorită ecranului mare HD+ 19:9 de 6,2”. Pe lângă dimensiunea impresionată, este prevăzut și cu o indentație sofisticată pentru selfie și afișaj în celulă, pentru o experiență excepțională de vizionare.

Deblocare biometrică prin recunoaștere facială

Parola este chipul tău

Uită de frustrarea provocată de uitarea codului de acces. Deblocarea biometrică prin recunoaștere facială îți deblochează telefonul Nokia 2.3 cu o singură privire.

Baterie adaptivă cu tehnologie AI

O baterie mai inteligentă, care durează mai mult

Datorită bateriei adaptive cu tehnologie AI, Nokia 2.3 ține până la 2 zile cu o singură încărcare1. Învață ce aplicații folosești mai des și le acordă prioritate în alimentare – vei putea să folosești mai mult timp mai multe funcții pe care le preferi.

Software

Android ™ 10 este disponibil pentru descărcare

Setările de confidențialitate sunt mai ușoare, răspunsurile se scriu mai rapid și optimizările generale fac utilizarea telefonului să pară mai naturală - Android 10 aduce o serie de funcții noi care vă vor ajuta să beneficiați la maxim de smartphone-ul dvs. Nokia.

  • Temă întunecată
  • Răspuns inteligent
Mai multe detalii despre Android 10

Google Assistant

Un pic de ajutor, oriunde te-ai afla

Butonul Google Assistant 2 este aici pentru a ține pasul cu ritmul trepidant al vieții tale. Poți pune întrebări, îți poți consulta programul sau poți verifica traficul. Asistentul tău învață și se adaptează cu fiecare utilizare, așadar, vei putea să rezolvi mai mule lucruri folosind mai puțin telefonul.

Studiul Counterpoint

Nr. 1 în clasamentele de încredere în produse pentru al doilea an*

„Nokia conduce clasamentele de încredere în produse în ceea ce privește soluțiile software, actualizările de securitate și calitatea produselor”

Prin oferirea de actualizări de securitate lunare timp de 3 ani și de upgrade-uri de software Android™ timp de 2 ani, smartphone-urile Nokia se plasează încă o dată în fruntea clasamentelor încrederii, stabilite de Counterpoint Research în 2020. În plus, testele realizate pe dispozitive depășesc media din industrie, plasându-ne în fruntea altor mărci de smartphone-uri și în privința calității fabricației. Pentru mai multe detalii, consultă studiul.

logo-Counterpoint-black-180px
Citiți studiul
Nokia smartphones that get years of security updates

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

Android, Google și alte mărci și logouri asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.

1Testarea autonomiei de 2 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 zile pe lună cu noua baterie. Utilizarea a inclus, spre ex. jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby. 2Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate. Acolo unde nu este disponibil, Google Assistant este înlocuit de Google Search. Verifică disponibilitatea pe [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 3 Bateria are cicluri de reîncărcare limitate, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei. 4Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.
* Conform studiului din 2020 realizat de Counterpoint Research.