Nokia 5.3

‌‌

Nokia 5.3

Singurul gadget de care vei avea nevoie

Alege ce este mai bun. Depășește limitele.

Creare cont

Cameră cvadruplă

Camera potrivită la momentul potrivit

Vezi lumea dintr-o perspectivă complet nouă – sau mai exact, patru perspective – cu versatila cameră cvadruplă. Te poți apropia și personaliza cu macro-obiectivul sau poți surprinde întreaga scenă cu obiectivul ultra-wide de 118°.

Imagistică avansată datorită inteligenței artificiale

Instrumente inteligente pentru fotografii care ies în evidență

Imaginile îmbunătățite prin AI îți oferă instrumentele creative cu care să obții fotografii uimitoare. Uită de bliț! Datorită modului Night, acum poți face fotografii la fel de precise. Surprinde imagini uimitoare care ies în evidență, cu modul Portret îmbunătățit cu efecte bokeh.

Ecran

Bucură-te de ecranul mare

Ecranul impresionant de 6,55” te transportă într-o altă lume – indiferent dacă te joci sau faci streaming. În plus, este un ecran imens care totuși încape în buzunar. Ai numai de câștigat.

CERTIFICAT DE TÜV RHEINLAND

Ochii tăi îți vor mulțumi

Cu ecranul său larg, ne-am asigurat că vei avea grijă de ochii tăi. Acesta este motivul pentru care Nokia 5.3 a primit certificarea TÜV Rheinland pentru emisia redusă de lumină albastră, ceea ce înseamnă mai puțin stres pentru ochii tăi atunci când urmărești aplicațiile, jocurile și videoclipurile preferate.

Durata de viață a bateriei - 2 zile¹

Alimentare în care poți avea încredere

Autonomie de 2 zile1 datorită bateriei de 4000 mAh2 și bateriei adaptive cu tehnologie AI care economisește energie pentru aplicațiile pe care le utilizezi cel mai mult. Cu toată această energie, poți spune la revedere anxietății create de descărcarea rapidă a bateriei.

Jocuri și divertisment

Construit pentru viteză. Rafinat pentru jocuri.

Joacă în ligile mari și rămâi în joc mai mult timp datorită procesorului dinamic Qualcomm® Snapdragon™ 665 și ecranului epic de 6,55”.

Promisiunea Android One

Optimizat pentru Android™ 10 și versiunile ulterioare

Android One asigură o experiență software curată, cu o interfață optimizată, fără elemente inutile. În plus, datorită actualizărilor de securitate și upgrade-urilor de software periodice, Nokia 5.3 va fi din ce în ce mai bun.

Design

Durabilitatea nu a arătat niciodată atât de bine

Nokia 5.3 are o față elegantă din sticlă 2.5D, iar spatele este realizat din material compozit rezistent la zgârieturi, pentru durabilitate extinsă. Ai trei opțiuni uimitoare de culori de inspirație nordică – bleu, nisipiu și mangal.

Butonul Google Assistant³

Un pic de ajutor, oriunde te-ai afla

Accesarea asistentului preferat este și mai ușoară cu ajutorul butonului dedicat Google Assistant3. De asemenea, învață și se adaptează cu fiecare utilizare, așadar, vei putea să rezolvi mai mule lucruri folosind mai puțin telefonul.

Caracteristici

Nokia 5.3

Descoperă tot ce poate Nokia 5.3. Camera cvadruplă incredibilă îți permite să împingi și mai departe limitele fotografiei. Poți pătrunde într-o altă lume cu mega ecranul de 6,55 inch. Și poți să uiți de grija descărcării bateriei cu o autonomie de 2 zile1. În plus, rezolvi rapid orice task cu procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 665 și cu cel mai recent sistem de operare Android 10 – care se perfecționează cu fiecare actualizare pentru de 2 ani.

Camera

Camera

Cameră foto cvadruplă incredibilă cu imagistică avansată datorită inteligenței artificiale.

Ecran

Ecran

Urmărește toate videoclipurile pe ecranul epic de 6,55”.

Procesor

Procesor

Conceput pentru jocuri cu puternicul procesor Qualcomm® Snapdragon™ 665.

baterie

baterie

Baterie cu autonomie mai lungă, de până la 2 zile1.

Specificații complete

Nokia 5.3

Disponibile acum la vânzare

Prețurile pot varia între diferiți distribuitori și în funcție de specificațiile produselor, cum ar fi memoria disponibilă. Fiind o firmă asociată Amazon, HMD Global câștigă din achizițiile care se califică.

Vreau să mă înregistrez

Fii printre primii care află ultimele noastre noutăți.

Android, Google și alte mărci și logouri asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.

1Testarea autonomiei de 2 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 ore pe zi cu o baterie nouă. Utilizarea a inclus, spre ex. jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele de socializare, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby.

2 Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.

3Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate. Acolo unde nu este disponibil, Google Assistant este înlocuit de Google Search. Verifică disponibilitatea pe https://support.google.com/assistant.

4Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.

NO TIME TO DIE © 2020 Danjaq, MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks and Materials © 1962-2020 Danjaq and MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq. All Rights Reserved.

(