Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Camera Display 6.55 inches 6.55 Processor Battery Play Arrow right

Nokia 5.3

Skip to main content

Mai multe camere, mai mult ecran, mai puțină plictiseală.

Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Front
Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Front
Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Front and Back
CuloareCharcoal
Opțiuni
Doresc să primesc notificări

Anunțați-mă când Nokia 5.3 este disponibil pentru cumpărare

Completați adresa de e-mail mai jos și vă vom anunța când acest produs devine disponibil.

Nokia 5.3

Descoperă tot ce poate Nokia 5.3. Camera cvadruplă incredibilă îți permite să împingi și mai departe limitele fotografiei. Poți pătrunde într-o altă lume cu mega ecranul de 6,55 inch. Și poți să uiți de grija descărcării bateriei cu o autonomie de 2 zile1. În plus, rezolvi rapid orice task cu procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 665 și cu cel mai recent sistem de operare Android 10 – care se perfecționează cu fiecare actualizare pentru de 2 ani.
Specificații complete

Camera

Cameră foto cvadruplă incredibilă cu imagistică avansată datorită inteligenței artificiale.

Ecran

Urmărește toate videoclipurile pe ecranul epic de 6,55”.

Procesor

Conceput pentru jocuri cu puternicul procesor Qualcomm® Snapdragon™ 665.

Baterie

Baterie cu autonomie mai lungă, de până la 2 zile1.

Alege ce este mai bun. Depășește limitele.

Cameră cvadruplă

Camera potrivită la momentul potrivit

O gamă întreagă de unghiuri noi de filmare cu incredibila cameră foto cvadruplă. În plus, aduci la viață fotografii și portrete pe timp de noapte cu imagistică avansată datorită inteligenței artificiale – indiferent de oră.

Design

Durabilitatea nu a arătat niciodată atât de bine

Nokia 5.3 are o față elegantă din sticlă 2.5D, iar spatele este realizat din material compozit rezistent la zgârieturi, pentru durabilitate extinsă. Ai trei opțiuni uimitoare de culori de inspirație nordică – bleu, nisipiu și mangal.

CERTIFICAT DE TÜV RHEINLAND

Ochii tăi îți vor mulțumi

Cu ecranul său larg, ne-am asigurat că vei avea grijă de ochii tăi. Acesta este motivul pentru care Nokia 5.3 a primit certificarea TÜV Rheinland pentru emisia redusă de lumină albastră, ceea ce înseamnă mai puțin stres pentru ochii tăi atunci când urmărești aplicațiile, jocurile și videoclipurile preferate.

Mai multe informații

Imagistică avansată datorită inteligenței artificiale

Instrumente inteligente pentru fotografii care ies în evidență

Imaginile îmbunătățite prin AI îți oferă instrumentele creative cu care să obții fotografii uimitoare. Uită de bliț! Datorită modului Night, acum poți face fotografii la fel de precise. Surprinde imagini uimitoare care ies în evidență, cu modul Portret îmbunătățit cu efecte bokeh.

Ecran

Bucură-te de ecranul mare

Ecranul impresionant de 6,55” te transportă într-o altă lume – indiferent dacă te joci sau faci streaming. În plus, este un ecran imens care totuși încape în buzunar. Ai numai de câștigat.

Durata de viață a bateriei - 2 zile¹

Alimentare în care poți avea încredere

Autonomie de 2 zile1 datorită bateriei de 4000 mAh2 și bateriei adaptive cu tehnologie AI care economisește energie pentru aplicațiile pe care le utilizezi cel mai mult. Cu toată această energie, poți spune la revedere anxietății create de descărcarea rapidă a bateriei.
Jocuri și divertisment

Construit pentru viteză. Rafinat pentru jocuri.

Joacă în ligile mari și rămâi în joc mai mult timp datorită procesorului dinamic Qualcomm® Snapdragon™ 665 și ecranului epic de 6,55”.

Promisiunea Android One

Optimizat pentru Android™ 10 și versiunile ulterioare

Android One asigură o experiență software curată, cu o interfață optimizată, fără elemente inutile. În plus, datorită actualizărilor de securitate și upgrade-urilor de software periodice, Nokia 5.3 va fi din ce în ce mai bun.

Butonul Google Assistant³

Un pic de ajutor, oriunde te-ai afla

Accesarea asistentului preferat este și mai ușoară cu ajutorul butonului dedicat Google Assistant3. De asemenea, învață și se adaptează cu fiecare utilizare, așadar, vei putea să rezolvi mai mule lucruri folosind mai puțin telefonul.

Studiul Counterpoint

Nr. 1 în clasamentele de încredere în produse pentru al doilea an*

„Nokia conduce clasamentele de încredere în produse în ceea ce privește soluțiile software, actualizările de securitate și calitatea produselor”

Prin oferirea de actualizări de securitate lunare timp de 3 ani și de upgrade-uri de software Android™ timp de 2 ani, smartphone-urile Nokia se plasează încă o dată în fruntea clasamentelor încrederii, stabilite de Counterpoint Research în 2020. În plus, testele realizate pe dispozitive depășesc media din industrie, plasându-ne în fruntea altor mărci de smartphone-uri și în privința calității fabricației. Pentru mai multe detalii, consultă studiul.

logo-Counterpoint-black-180px
Citiți studiul
Nokia smartphones that get years of security updates

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

Android, Google și alte mărci și logouri asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.

¹ Testarea autonomiei de 2 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 ore pe zi cu o baterie nouă. Utilizarea a inclus, spre ex. jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele de socializare, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby.

² Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.

³ Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate. Acolo unde nu este disponibil, Google Assistant este înlocuit de Google Search. Verifică disponibilitatea pe https://support.google.com/assistant.

⁴ Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.

* Conform studiului din 2020 realizat de Counterpoint Research.