Nokia 5.1 Plus

Nokia 5.1 Plus

Design uimitor, performanță maximă

Creare cont

Ecran

Mai aproape de acțiune

Mai multe informații
Mai multe informații
Mai multe informații

Design

Eleganță perfectă

Hardware

Mai puternic. Mai multă distracție.

Mai multe informații
Mai multe informații
Mai multe informații

Camera

Mai mult decât o simplă cameră foto

Mai multe informații
Mai multe informații
Mai multe informații

Software

Android ™ 10 este disponibil pentru descărcare

Setările de confidențialitate sunt mai ușoare, răspunsurile se scriu mai rapid și optimizările generale fac utilizarea telefonului să pară mai naturală - Android 10 aduce o serie de funcții noi care vă vor ajuta să beneficiați la maxim de smartphone-ul dvs. Nokia.

  • Temă întunecată
  • Răspuns inteligent

Studiul Counterpoint

Telefoanele Nokia s-au clasat pe locul #1 în ceea ce privește actualizările de software și securitate

Smartphone-urile Nokia beneficiază de 2 ani de actualizări de software și 3 ani de actualizări lunare de securitate. Respectarea acestei promisiuni înseamnă că suntem pe cel mai înalt loc în ceea ce privește actualizările și securitatea software, plasându-ne înaintea altor mărci de smartphone-uri. Vedeți studiul de la Counterpoint pentru a afla mai multe.

Nokia 5.1 Plus

Afișajul mare HD+ 5,8" cu un raport de 19:9 maximizează experiența de vizionare. Design uimitor, cu atenție la detalii. Fotografiere avansată cu ajutorul camerei posterioare de 13 MP și al camerei frontale de 8 MP. Asistența AI duce fotografiile la următorul nivel, datorită caracteristicilor ce includ estompare de tip bokeh și iluminarea portretelor.

Alege partener

Prețurile pot varia între diferiți distribuitori și în funcție de specificațiile produselor, cum ar fi memoria disponibilă. Fiind o firmă asociată Amazon, HMD Global câștigă din achizițiile care se califică.

Vreau să mă înregistrez

Fii printre primii care află ultimele noastre noutăți.

Google, Android and Android One are trademarks of Google LLC; Oreo is a trademark of Mondelez International, Inc. group. Qualcomm Snapdragon is a product of Qualcomm Technologies, Inc. and/or its subsidiaries. All other trademarks are the property of their respective owners. Variations on offering may apply. Check local availability. Images are for illustrative purposes only.

1Software-ul și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.

2 Spațiul de stocare gratuit de calitate superioară necesită un cont Google și o conexiune la internet.

3 Bateria are cicluri de reîncărcare limitate, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.

4 Dacă este livrat cu Android Oreo / Android 9 Pie, se poate face upgrade la Android 10. Acest lucru poate duce la costuri suplimentare pentru date mobile.