Nokia 7.1

Nokia 7.1

Ieși în evidență și spune-ți povestea

Mai multe informații

Camera

Fotografii care merită partajate

Nokia 7.1 surprinde imagini excelente. Tu doar trebuie să le partajezi. Cele două camere principale cu ZEISS Optics fac poze uimitoare, iar tehnologia AI îți permite să conferi o notă artistică fiecărei fotografii, cu personalizări 3D, măști și filtre.Cele două camere principale cu ZEISS Optics fac poze uimitoare, iar tehnologia AI îți permite să conferi o notă artistică fiecărei fotografii, cu personalizări 3D, măști și filtre.
Descoperă camera foto
Descoperă camera foto
Descoperă camera foto

PureDisplay

Experimentează fiecare detaliu

Fie că te afli afară în lumina soarelui, fie că te afli într-o încăpere slab luminată, afișajul telefonului Nokia 7.1 se va adapta automat la mediul înconjurător, oferindu-ți o experiență de vizionare uimitoare atât afară, cât și înăuntru.
Află mai mult
Află mai mult
Află mai mult

Design

Imaginea luxului

Hardware

Folosește-ți telefonul o zi întreagă, fără să-l încarci

Cu Nokia 7.1, poți să vizionezi materiale video, să te joci și să navighezi mai mult, fără a încărca telefonul. Și te vei bucura de o performanță bună pentru orice ai face, de la jocuri cu realitate augmentată până la redare video, datorită platformei mobile Qualcomm® Snapdragon™ 636.

Până la

  • Acceptă card MicroSD de 400 GB
  • 3 GB / 4 GB RAM

Software

Android ™ 10 este disponibil pentru descărcare

Setările de confidențialitate sunt mai ușoare, răspunsurile se scriu mai rapid și optimizările generale fac utilizarea telefonului să pară mai naturală - Android 10 aduce o serie de funcții noi care vă vor ajuta să beneficiați la maxim de smartphone-ul dvs. Nokia.

  • Temă întunecată
  • Răspuns inteligent

Nokia 7.1

Fă fotografii numai bune de partajat cu telefonul Nokia 7.1 prevăzut cu camere cu senzor de profunzime și tehnologie AI de top. Funcția HDR garantează imagini mai clare, indiferent de lumină. Ecranul luminos PureDisplay Full HD+ de 5,8", cu un raport de aspect de 19:9, îți oferă experiențe mai intense, fără a folosi un dispozitiv voluminos. Platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 636 asigură o autonomie a bateriei de o zi, iar Android 9 Pie⁵ asigură securitatea și îți actualizează telefonul.

Alege partener

Specificații complete
Specificații complete
Specificații complete

Android este marcă comercială a Google LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies Inc. și/sau filialelor sale. USB Type-C™ este o marcă a USB Implementers Forum. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.

2 Nokia True Wireless este comercializat cu o carcasă portabilă care include 4 încărcări suplimentare, asigurând o autonomie a bateriei de 15 ore. Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei. Testată în condiții de laborator. 3Software-ul și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie. 4 Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei. Testată în condiții de laborator. 5Dacă este livrat cu Android Oreo / Android 9 Pie, se poate face upgrade la Android 10. Acest lucru poate duce la costuri suplimentare pentru date mobile.
* Conform studiului din 2020 realizat de Counterpoint Research.
Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global External link Facebook Instagram YouTube Twitter Account