Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Durability 4G 4G Battery Keypad

Nokia 800 Tough

Skip to main content

Ploaie sau soare strălucitor, lapoviță sau zăpadă, luați cu dvs. Nokia 800 Tough în cele mai dificile condiții.

Enlarge Negru Nokia 800 Tough from Front and Back
Enlarge Negru Nokia 800 Tough from Front
Enlarge Negru Nokia 800 Tough from Back
Enlarge Negru Nokia 800 Tough from Back
Enlarge Negru Nokia 800 Tough from Front and Back
Enlarge Negru Nokia 800 Tough from Front
Enlarge Negru Nokia 800 Tough from Back
Enlarge Negru Nokia 800 Tough from Front and Back
CuloareNegru
Doresc să primesc notificări

Anunțați-mă când Nokia 800 Tough este disponibil pentru cumpărare

Completați adresa de e-mail mai jos și vă vom anunța când acest produs devine disponibil.

Un telefon rezistent

Nokia 800 Tough

Nokia 800 Tough este special conceput pentru a rezista la condiții de utilizare¹ solicitante. Este prevăzut cu o baterie care durează mult timp, cu conectivitate la internet 4G LTE, precum și cu toate funcțiile esențiale: cameră foto, lanternă și asistență pentru aplicații precum Google Maps și WhatsApp.

Specificații complete

Durabilitate

Rezistent la apă și la praf conform standardului IP68, rezistent la cădere și conform cu standardul MIL-STD-810G¹.

4G rapid

Facebook și WhatsApp preîncărcate. Funcționalitate hotspot WiFi.

Baterie

Timp de standby de până la 43 de zile, cu o singură încărcare.

Butoane

Butoanele cauciucate, foarte rezistente, sunt ușor de utilizat chiar și atunci când porți mănuși.

Durabilitate

Impermeabil, protecție împotriva prafului, protecție la cădere

Datorită compatibilității sale cu standardul IP68, Nokia 800 Tough este conceput pentru a rezista la căderi accidentale, la praf, nisip, apă și chiar și la temperaturi extreme1. Destinație: oriunde.

Rezistent la apă

Mai mult decât o simplă rezistență la stropire

Conceput pentru a rezista în condiții de umiditate extremă, Nokia 800 Tough poate fi scufundat în apă până la 1,5 metri, maximum 30 de minute, rezistând astfel în orice situație.

Rezistență la praf

Nu îi este frică de puțină murdărie

Praf? Nisip? Nicio problemă. Nokia 800 Tough asigură protecție împotriva tuturor acestor situații, oferindu-ți încrederea necesară pentru a lua cu tine telefonul, oriunde vrei să lucrezi sau să joci jocuri.

Protecție la cădere

Rezistă la căderea pe beton

Nokia 800 Tough este protejat împotriva căderilor accidentale pe cele mai dure suprafețe, precum betonul, de la o înălțime de până la 1,8 metri1.

Rezistent la intemperii

Conceput pentru a face față intemperiilor

Nokia 800 Tough este compatibil cu MIL-STD-810G, ceea ce înseamnă că este construit și testat pentru a satisface standardele militare, putând rezista în cele mai solicitante condiții meteorologice, chiar și la temperaturi cuprinse între -20oC și +55oC1.

Instrumente esențiale

Rezolvă tot ce ai de făcut cu 4G

Datorită butoanelor mai mari, finisajului antialunecare, aplicațiilor preîncărcate și LTE 4G, Nokia 800 Tough te susține în permanență, fiind dispozitivul perfect pe care îl poți utiliza atunci când lucrezi intens.

Butoane mari

Butoane mai mari. Ergonomie optimizată.

Butoanele rezistente, cauciucate, îi oferă telefonului Nokia 800 Tough un aspect mai puternic și caracteristici tactile, fiind astfel ușor de utilizat chiar și când porți mănuși.

WhatsApp, Facebook și multe altele

Ține legătura

Nokia 800 Tough are aplicațiile WhatsApp și Facebook preîncărcate, ceea ce înseamnă că ești mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în familia ta sau la birou. Îți dorești mai multe aplicații? Nu trebuie decât să le descarci din magazinul de aplicații, aflat într-o dezvoltare continuă.

LTE 4G

Conexiune fără efort

Cu LTE 4G, beneficiezi de conexiunea rapidă la internet de care ai nevoie. În plus, este ușor să configurezi și să partajezi un hotspot Wi-Fi cu alte dispozitive aflate în apropiere, pentru a-ți menține laptopul sau tableta conectată.

Carcasă antialunecare

Nu îl scapi niciodată din mână

Învelișul antialunecare și muchiile învelite în cauciuc îi oferă un plus de ergonomie și de siguranță telefonului Nokia 800 Tough, ceea ce înseamnă că există o probabilitate mult mai mică de a scăpa telefonul din mână.

Baterie și utilități

Baterie excepțională. Cele mai bune dotări esențiale.

O lanternă, o cameră foto, difuzoare și multe altele, toate acestea sunt susținute de bateria cu durată de viață îndelungată. Nokia 800 Tough este dotat cu toate utilitățile de care ai nevoie, indiferent de provocările pe care le întâlnești, ziua sau noaptea.

Nokia 800 Tough te susține în permanență. Datorită celor 43 de zile de standby cu o singură încărcare, aceasta este una dintre bateriile noastre cu cea mai mare autonomie.

Buclă de siguranță

Întotdeauna alături de tine

Bucla de siguranță este special concepută pentru o curea de încheietură sau un șnur, astfel încât să îți poți atașa telefonul Nokia 800 Tough la aproape orice.

Camera

Surprinde fiecare aventură

Datorită camerei principale încorporate, de 2 megapixeli, și blițului led pentru cadrele slab iluminate, Nokia 800 Tough este conceput pentru a surprinde ceea ce dorești, oricând dorești.

Lanternă

Să se facă lumină

Vino cu lumina în fiecare aventură cu Nokia 800 Tough și lanterna sa dedicată.

Nokia 800 Tough

Câștigător: iF DESIGN AWARD 2020

Premiat de iF International Forum Design GmbH, cu sediul în Hanovra, Nokia 800 Tough a câștigat recent iF DESIGN AWARD, premiul de renume mondial pentru design.

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

HMD Global Oy este deținător de licență exclusiv al mărcii Nokia pentru telefoane și tablete. Nokia este marcă comercială a Nokia Corporation. Google, Google maps și alte mărci și logouri asociate sunt mărci comerciale aparținând Google LLC. Qualcomm este marcă comercială a Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite ale Americii și în alte țări. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

1Testare realizată în condiții de laborator. 3Disponibilitatea efectivă a apelurilor VoLTE HD depinde de serviciile operatorilor și furnizorilor de servicii de telefonie locali. 4Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie. 5Pentru utilizarea radioului FM sunt necesare căști compatibile care pot fi comercializate separat. 6Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.