Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView

Descoperă fiecare detaliu

Shot and edited entirely on Nokia 9 PureView

Design și performanță

Excelență

Arta este un proces de perfecționare, prin care se elimină toate elementele nedorite până când rămâi cu ceva pur, dar de efect. Descoperă aici straturile Nokia 9 PureView.

Ecran și sunet

O plăcere pentru simțuri

Vezi mai multe
Vezi mai multe
Vezi mai multe
Ecran și sunet
O plăcere pentru simțuri

Experiența de vizionare pe care o merită cadrele tale: Nokia 9 PureView este prevăzut cu un ecran QHD pOLED fără ramă de 5,99” cu rezoluție 2K. Cu tehnologia PureDisplay, te vei bucura de culori reale și de o mai bună vizibilitate în lumina soarelui.

  • Funcția HDR10 îți permite să te bucuri de cel mai nou conținut cu detalii, contrast și culori îmbunătățite
  • Înregistrează materiale video 4K HDR cu captare audio spațială, care captivează și mai mult publicul
  • Prevăzut cu Qualcomm® aptX™, pentru redare audio de calitate superioară prin boxe Bluetooth® și căști interne

Software: sistem de operare

Android ™ 10 este disponibil pentru descărcare

Setările de confidențialitate sunt mai ușoare, răspunsurile se scriu mai rapid și optimizările generale fac utilizarea telefonului să pară mai naturală - Android 10 aduce o serie de funcții noi care vă vor ajuta să beneficiați la maxim de smartphone-ul dvs. Nokia.

  • Temă întunecată
  • Răspuns inteligent
Android One
Android One
Android One

Nokia 9 PureView

Câștigător al premiului Good Design® 2019

Așa cum a fost acordat de The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design, Nokia 9 PureView a primit premiul Good Design 2019 la categoria Electronice pentru designul său avansat, fiabilitatea, caracteristicile inovatoare și experiența sigură la utilizarea sistemului Android.

Vezi profilul Good Design

Nokia 9 PureView

Disponibile acum la vânzare

Creare cont

Vreau să mă înregistrez

Fii printre primii care află ultimele noastre noutăți.

Android, Google și alte mărci și logouri asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Adobe Photoshop Lightroom este fie marcă comercială înregistrată, fie marcă comercială a Adobe în Statele Unite și/sau alte țări. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări. aptX este marcă comercială a Qualcomm Technologies International, Ltd., înregistrată în Statele Unite și în alte țări. USB Type-C™ și USB-C™ sunt mărci comerciale ale USB Implementers Forum.

1Ansamblul de camere constă în doi senzori color care acționează în paralel cu trei senzori monocromatici ultrasensibili. Fiecare senzor monocromatic poate să capteze aproximativ de 2,9 ori mai multă lumină decât un senzor color obișnuit de smartphone. Senzorul camerei de smartphone este un singur senzor color (12 MP, 1,25 um, F/1.8).

2Software-ul și aplicațiile preinstalate utilizează o parte importantă din memorie.

3Free storage at high quality, requires Google account and internet connection. Not applicable for RAW/DNG format files.

4Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate. Acolo unde nu este disponibil, Google Assistant este înlocuit de Google Search. Verifică disponibilitatea pe https://support.google.com/assistant.

5Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.

6Dacă este livrat cu Android Oreo / Android 9 Pie, se poate face upgrade la Android 10. Acest lucru poate duce la costuri suplimentare pentru date mobile.

* Conform studiului din 2020 realizat de Counterpoint Research.