‌‌

nokia android10-logo

Telefoni Nokia z operacijskim sistemom Android™ 10

Zasebnost, varnost, enostavnost uporabe in digitalna dobrobit – Android 10, najnovejša različica operacijskega sistema Android, naredi na tem področju še korak dlje.

Funkcije

Dobrodošli v naslednjem valu inovacij

Z obilico novih funkcij in sprememb v celotnem operacijskem sistemu vam Android 10 omogoča, da čim bolje izkoristite svoj pametni telefon Nokia.

Več informacij
Več informacij
Več informacij

Programska oprema

Telefoni Nokia so se uvrstili na prvo mesto glede na posodobitve in varnost programske opreme

Pametni telefoni Nokia se ves čas izboljšujejo. Z dvema letoma nadgradenj programske opreme in tremi leti mesečnih varnostnih posodobitev smo z našo obvezo k izpolnitvi te obljube v prednosti pred vsemi drugimi proizvajalci programske opreme. Za več informacij si oglejte raziskavo Counterpoint.

Preberite raziskavoPreberite raziskavoPreberite raziskavo

Ojačevalnik zvoka

Zaslišite razliko

Zvočni ojačevalnik omogoča jasnejši govor in zvok1. Ta funkcija pomaga izboljšati zvok pri uporabi slušalk z ojačanjem, filtriranjem in natančnim nastavljanjem zvoka v skladu z vašimi nastavitvami.

Digitalno blagostanje

Najdite popolno ravnovesje

Vzpostavite zdrave digitalne navade zase in za svojo družino. Starševski nadzor s Family Link se nahaja neposredno v nastavitvah vašega telefona, medtem ko vam časovniki za spletna mesta in aplikacije omogočajo več nadzora nad lastno digitalno dobrobitjo.

Odkrijte funkcije
Odkrijte funkcije

1 Za dostop do funkcij ojačevalnika zvoka je lahko zahtevan ročni prenos aplikacije Sound Amplifier, ki jo je objavil razvijalec Google LLC v trgovini Google Play Store. Za prenos aplikacije potrebujete račun Google in internetno povezavo. Med prenosom je priporočena povezava Wi-Fi, ker lahko pri uporabi mobilnih podatkov nastanejo dodatni stroški.

Android, Google ter druge sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC.

Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

(