Discover Android 9 Pie

‌‌

Android™ 9 Pie

Telefoni Nokia s platformo Android 9 Pie

Napredna umetna inteligenca vam na uslugo. Android 9 Pie se prilagodi vam in vaši uporabi pametnega telefona Nokia, pri tem se nauči vašega načina uporabe za hitrejšo in izboljšano izkušnjo.

Čist Android

Dejanja aplikacij

Razišči

Strojna oprema

Prilagojen vam

Strojna oprema

Prilagojen vam

Prilagodljiva baterija se priuči vaše uporabe priljubljenih aplikacij in jih prednostno obravnava pred aplikacijami, ki jih ne uporabljate tako pogosto in s tem podaljšate čas delovanja z baterijo. In za idealne nastavitve zaslona Android 9 Pie prinaša prilagodljivo osvetlitev, ki se uči in samodejno prilagodi osvetlitev glede na vaš način uporabe.

Rezine

Več informacij, hitreje

Če preverjate dejstva, iščete vozne rede ali naročate hrano, z aplikacijo Slices hitreje najdete želene informacije. Samodejno prikaže najboljše in najpomembnejše dele vaših priljubljenih aplikacij.

Uporabniški vmesnik

Preprost način

Android 9 Pie prinaša izboljšan uporabniški vmesnik z boljšo zaščito in intuitivno navigacijo. Uporaba potez namesto gumbov za lažje in hitrejše preklapljanje med aplikacijami.

Digitalno blagostanje

Boljša kakovost življenja

Boljše razumevanje vaše uporabe pametnega telefona Nokia – oglejte si, koliko obvestil prejemate, koliko časa porabite v aplikacijah in kako pogosto preverjate telefon. Enostavno nastavite dnevne omejitve ali kadarkoli vklopite funkcijo Ne moti, da se odklopite.

(