‌‌

Android™ 9 Pie

Telefoni Nokia s platformo Android 9 Pie

Napredna umetna inteligenca vam na uslugo. Android 9 Pie se prilagodi vam in vaši uporabi pametnega telefona Nokia, pri tem se nauči vašega načina uporabe za hitrejšo in izboljšano izkušnjo.

Battery_icon.svg
Prilagojen vam

Prilagodljiva baterija se priuči vaše uporabe priljubljenih aplikacij in jih prednostno obravnava pred aplikacijami, ki jih ne uporabljate tako pogosto in s tem podaljšate čas delovanja z baterijo. In za idealne nastavitve zaslona Android 9 Pie prinaša prilagodljivo osvetlitev, ki se uči in samodejno prilagodi osvetlitev glede na vaš način uporabe.

Apps_actions_icon.svg
Dejanja aplikacije

Ekskluzivno za Android One in Google Pixel, dejanja aplikacije predvidevajo, kaj želite storiti in vas tako hitreje privedejo do vašega naslednjega opravila. Na primer vaš telefon se bo samodejno prilagodil med vašo jutranjo vožnjo na delo, med vašim delom ali pri priklopu slušalk.

Rezine

Več informacij, hitreje

Če preverjate dejstva, iščete vozne rede ali naročate hrano, z aplikacijo Slices hitreje najdete želene informacije. Samodejno prikaže najboljše in najpomembnejše dele vaših priljubljenih aplikacij.

Uporabniški vmesnik

Preprost način

Android 9 Pie prinaša izboljšan uporabniški vmesnik z boljšo zaščito in intuitivno navigacijo. Uporaba potez namesto gumbov za lažje in hitrejše preklapljanje med aplikacijami.

Digitalno blagostanje

Boljša kakovost življenja

Boljše razumevanje vaše uporabe pametnega telefona Nokia – oglejte si, koliko obvestil prejemate, koliko časa porabite v aplikacijah in kako pogosto preverjate telefon. Enostavno nastavite dnevne omejitve ali kadarkoli vklopite funkcijo Ne moti, da se odklopite.

Nokia je registrirana blagovna znamka družbe Nokia Corporation. Android, Google in druge znamke so blagovne znamke družbe Google LLC. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.