Nokia 1 Plus

‌‌

Nokia 1 Plus

Pristopite k pametnemu telefonu

Prijava

Zaslon

Zaslon, ki ga je nemogoče izpustiti iz rok

Uživajte v ogledu, ki si ga boste zapomnili. Naj bo pri igranju ali predvajanju najbolj priljubljene oddaje – s 5,45-palčnim zaslonom se poglobite v popolnoma novo izkušnjo pametnega telefona. Z impresivnim razmerjem zaslona-proti-ohišju nič ne ovira vaših najljubših vsebin.

Oblika

Stopite stopničko višje in pričakujte boljši dizajn

Tehnologijo 3D-nano vzorca smo združili z vrhunskim dizajnom. Za brezhiben videz temu dodajte še gladko polikarbonatno ohišje, ki je na voljo v različnih barvah, in pred seboj imate odličen telefon, s katerim boste stopili stopničko višje.

Kamera

Upoštevali smo vse podrobnosti, da lahko zdaj vi ujamete vse podrobnosti

Zadnja kamera je opremljena z optimiziranim samodejnim ostrenjem za boljše podrobnosti. S sprednjo kamero s 5 MP s funkcijo »polepšanja« lahko fotografirate in samozavestno pozirate. K temu dodajte posebej prilagojeni nabor vezij za zajemanje vseh podrobnosti in trenutek boste zajeli natanko tako, kot se ga spomnite.

Android™

Vsakič boljši

V telefonu Nokia 1 Plus je nameščen operacijski sistem Android 9 Pie (različica Go), tako boste uživali v najnovejšem operacijskem sistemu Android. Optimiziran je za cenovno ugodne pametne telefone, za hitrejšo, nemoteno izkušnjo s porabo manj podatkov, baterije in shrambe. Poleg tega prejmete brezplačne mesečne varnostne posodobitve in nadgradnje Android – tako je Nokia 1 Plus odličen telefon za vsakodnevno uporabo takoj po odpakiranju iz embalaže.

Nokia 1 Plus

Prestopite v svet pametnih telefonov v slogu z gladkim polikarbonatnim ohišjem s 3D-nano vzorcem in 5,45-palčnim zaslonom ter velikim razmerjem zaslona-proti-ohišju za gledovanje na velikem zaslonu – odlično za ogled čudovitih fotografij posebej prilagojenih kamer. Vse to lahko postorite v čistem, varnem in najnovejšem operacijskem sistemu Android, imenovanem Android 9 Pie (različica Go). Deluje brez prekinitev, je učinkovitejši in prinaša brezplačne mesečne varnostne posodobitve. Popoln telefon za vsakodnevno uporabo, takoj po odpakiranju iz embalaže.

Prijava
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije

Google, Android in druge sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Qualcomm in Snapdragon sta blagovni znamki družbe Qualcomm Incorporated, registrirane v Združenih državah in drugih državah. aptX je blagovna znamka družbe Qualcomm Technologies International, Ltd., registrirana v Združenih državah in drugih državah. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Pomočnik Google je na voljo na izbranih trgih in v izbranih jezikih. Kjer funkcija Pomočnik Google ni na voljo, jo nadomesti Iskanje Google. Razpoložljivost preverite na spletnem mestu https://support.google.com/assistant.

2 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.

3 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.