Nokia 3.2

‌‌

Nokia 3.2

Oglejte si več, naredite več

Prijava

Večji in boljši

Velik je. In tudi pameten.

Bodite središče svojih priljubljenih vsebin z zaslonom, ki je izdelan za predvajanje vsebin in se prilagaja vaši okolici – tako zunaj kot znotraj. Uživajte v kamerah brez omejitev, oblikovanih za delovanje v vseh svetlobnih pogojih, in shranite svoje spomine z možnostmi notranje in zunanje shrambe. Nato pa jih hranite na varnem z odklepanjem z biometričnim prepoznavanjem obraza.

Izberite večje
Izberite večje
Izberite večje

Programska oprema

Android™ 10 je na voljo za prenos

Poenostavljene nastavitve zasebnosti, hitrejše pisanje odgovorov in druge izboljšave, s katerimi je uporaba telefona bolj naravna – Android 10 je opremljen s številnimi novimi funkcijami, s katerimi boste še bolje izkoristili vaš pametni telefon Nokia.

  • Temna tema
  • Pametni odgovor

Baterija

Energija za več dni

Pustite polnilnik doma čez konec tedna. Baterija telefona Nokia 3.2 deluje do dva dni z enim polnjenjem1, izboljšana je z umetno inteligenco, ki se uči vaše uporabe telefona, da zmanjša porabo aplikacij in energije ter tako omogoči daljše delovanje baterije.

Izberite vzdržljivost

Pomočnik Google

Prejmite pomoč na poti ali doma s samo enim dotikom

Življenje z izjemno hitrim tempom imate vedno na dosegu roke s tipko za Pomočnika Google3. Postavite vprašanja, oglejte si urnik ali zatemnite luči. Več kot ga uporabljate, več se nauči. Tako lahko v svojem življenju storite več in se pri tem manj ukvarjate s telefonom.

Oglejte si, kaj omogoča

Raziskava Counterpoint

Telefoni Nokia so se uvrstili na prvo mesto glede na posodobitve in varnost programske opreme

Pametni telefoni Nokia vključujejo dve leti nadgradenj programske opreme in tri leta mesečnih varnostnih posodobitev. Izpolnitev te obljube pomeni, da smo na prvem mestu glede na posodobitve in varnosti programske opreme ter smo tako v prednosti pred drugimi znamkami pametnih telefonov. Za več informacij si oglejte raziskavo Counterpoint.

Funkcije

Nokia 3.2

Več vsebine na velikem 6,26-palčnem zaslonu HD+ in večja opravilnost z baterijo, ki deluje do dva dni1. Ujemite svoje najljubše spomine s kamerama s 13 MP in 5 MP tudi pri šibki svetlobi. Uporabite odklepanje s prepoznavanjem obraza za takojšnji dostop do telefona. Izvajajte opravila z uporabo funkcije Google Assistant.

Zaslon

Zaslon

6,26-palčni zaslon HD+ z razmerjem stranic 19 : 9.

Prepoznavanje obraza

Prepoznavanje obraza

Hrbtna kamera s 13 milijoni slikovnih točk in samodejnim ostrenjem. Sprednja kamera s 5 milijoni slikovnih točk in prepoznavanjem obraza.

Baterija

Baterija

Do dva dni delovanja baterije z enim polnjenjem¹.

The Google Assistant

The Google Assistant

Hitri dostop do funkcije Google Assistant z namenskim gumbom Google Assistant.

Celotne specifikacije

Prijava

Bodite med prvimi, ki prejmejo naše najnovejše novice.

Google, Android in druge sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Qualcomm in Snapdragon sta blagovni znamki družbe Qualcomm Incorporated, registrirane v Združenih državah in drugih državah. aptX je blagovna znamka družbe Qualcomm Technologies International, Ltd., registrirana v Združenih državah in drugih državah. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Dvodnevno preizkušanje baterije je bilo izvedeno s preizkusom resnične uporabe v družbi HMD Global. Preizkus je vključeval peturno aktivno dnevno uporabo naprave z novo baterijo. V uporabo je bilo vključeno naslednje: igranje iger, gledanje videoposnetkov, klicanje, pošiljanje sporočil SMS, brskanje in uporaba aplikacij (kot so družbena omrežja, novice, navigacija in glasba). Preizkus je bil izveden z običajnimi nastavitvami naprave v osvetljenem notranjem prostoru. Naprava je bila ponoči v stanju pripravljenosti.

2 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

3 Pomočnik Google je na voljo na izbranih trgih in izbranih jezikih. Kjer funkcija Pomočnik Google ni na voljo, jo nadomesti Iskanje Google. Razpoložljivost preverite na spletnem mestu https://support.google.com/assistant.

4Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.

(