Nokia 4.2

‌‌

Nokia 4.2

Ima vse. In tudi vse drugo – s funkcijo Pomočnik Google.

Prijava

Pomočnik Google

Prejmite pomoč na poti ali doma s samo enim dotikom

Življenje z izjemno hitrim tempom imate vedno na dosegu roke s tipko za Pomočnika Google1. Postavite vprašanja, oglejte si urnik ali zatemnite luči. Več kot ga uporabljate, več se nauči. Tako lahko v svojem življenju storite več in se pri tem manj ukvarjate s telefonom.

Oblika

Zvišali smo kriterij za oblikovanje in ga nato še zloščili

Čudovita izdelava, tudi za vsakodnevno uporabo. Z debelino samo 8,4 mm in premijskim ukrivljenim steklom z obdelavo robov 2,5D na sprednji in hrbtni strani je telefon užitek držati v eni dlani. S 5,71-palčnim zaslonom HD+ z razmerjem stranic 19:9 ga je prav tako užitek gledati. Z dolgotrajno baterijo, ki se prilagaja vam, je videti odlično in hkrati prinaša tudi pametno razmišljanje.

Raziščite oblikovanje

Fotografiranje

Vaši pomnilniki še nikoli niso bili videti bolje

Ujemite celotno zgodbo. Z dvema kamerama zadaj in širokokotno kamero za selfije spredaj bodo vsi na sliki. Nato izrazite svojo ustvarjalnost z vrhunskimi zmožnostmi, kot sta način Bokeh in napredno urejanje fotografij.

Android™

Vsakič boljši

Nokia 4.2 ponuja čisto izkušnjo Android s platformo Android One z operacijskim sistemom Android 9 Pie. Brez navlake, brez programske opreme drugih proizvajalcev in z brezplačnimi varnostnimi posodobitvami, ki presenetljivo ne upočasnijo vašega telefona.

K temu dodajte še umetno inteligenco, ki se nauči vašega načina uporabe telefona, predvidevanje bližnjic za aplikacije in orodja za dobro počutje. Kar dobite, je doživetje Androida, ki ga je težko izpustiti iz rok.

Oglejte si, kako
Oglejte si, kako
Oglejte si, kako

Raziskava Counterpoint

Telefoni Nokia so se uvrstili na prvo mesto glede na posodobitve in varnost programske opreme

Pametni telefoni Nokia vključujejo dve leti nadgradenj programske opreme in tri leta mesečnih varnostnih posodobitev. Izpolnitev te obljube pomeni, da smo na prvem mestu glede na posodobitve in varnosti programske opreme ter smo tako v prednosti pred drugimi znamkami pametnih telefonov. Za več informacij si oglejte raziskavo Counterpoint.

Nokia 4.2

Vprašanja, usmerjanje na poti in predlogi, vse z enim pritiskom tipke Google Assistant. Vse to je prikazano na 5,71-palčnem zaslonu HD+ v osupljivem zaobljenem steklenem ohišju z obdelavo robov 2,5D. Popolna oblika za neprekinjeno gledanje serij, pri čemer lahko telefon držite v eni roki. Za nemoten ogled pa poskrbi tudi dolgotrajna baterija s 3000 mAh, ki uporablja umetno inteligenco.2 Posnetke spremenite v fotografijo z dvojno kamero s 13 MP in hrbtno kamero z 2 MP s profesionalnimi orodji za urejanje. Biometrično odklepanje z obrazom priročno odpre vaš telefon v nekaj sekundah. Vse to v operacijskem sistemu Android 9 Pie z brezplačnimi mesečnimi posodobitvami, ki ne upočasnijo vašega telefona, temveč ga izboljšajo.

Prijava
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije

Google, Android in druge sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Qualcomm in Snapdragon sta blagovni znamki družbe Qualcomm Incorporated, registrirane v Združenih državah in drugih državah. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. aptX je blagovna znamka družbe Qualcomm Technologies International, Ltd., registrirana v Združenih državah in drugih državah. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Pomočnik Google je na voljo na izbranih trgih in v izbranih jezikih. Kjer funkcija Pomočnik Google ni na voljo, jo nadomesti Iskanje Google. Razpoložljivost preverite na spletnem mestu https://support.google.com/assistant.

2 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

3 Google Foto ponuja brezplačno in neomejeno shranjevanje fotografij v visoki kakovosti; zahtevana sta račun Google in internetna povezava.

4 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.