‌‌

Nokia 7.1

Izstopajte in povejte svojo zgodbo

Več informacij

Kamera

Fotografije, ki jih je vredno deliti

Poslanstvo telefona Nokia 7.1 je zajemanje tako dobrih fotografij, da jih boste preprosto morali deliti z drugimi. Dvojni hrbtni kameri z optiko ZEISS omogočata izjemne fotografije, medtem ko vam tehnologija UI omogoča, da dodate umetniški pridih vsaki fotografiji s 3D-liki, maskami in filtri.

Raziščite kamero
Raziščite kamero
Raziščite kamero

PureDisplay

Doživite vse podrobnosti

Ne glede na to, ali ste zunaj na močni sončni svetlobi ali v slabo osvetljenem prostoru – zaslon telefona Nokia 7.1 se dinamično prilagodi okolju za spektakularno izkušnjo pri ogledu tako na prostem kot v notranjosti prostorov.

Več o tem
Več o tem
Več o tem

Oblika

Razkošni videz

Strojna oprema

Celodnevna uporaba brez polnjenja

S telefonom Nokia 7.1 lahko gledate, predvajate in brskate po spletu dlje brez polnjenja. Na voljo pa vam je tudi dovolj zmogljivosti za vse od igranja videoiger z obogateno resničnostjo do pretakanja videoposnetkov, kar vam omogoča močna mobilna platforma Qualcomm® Snapdragon™ 636.

Do

  • Podpora za kartico 400 GB MicroSD
  • 3 GB/4 GB pomnilnika

Programska oprema

Najboljše iz Androida

Android One predstavlja nabor telefonov, ki izpolnjujejo visoke zahteve za programsko opremo družbe Google. Nokia 7.1 je naprava Android One in tako ponuja vse, kar si želite, in ničesar, česar nočete.

Odkrijte Android
Odkrijte Android
Odkrijte Android

Nokia 7.1

Zajemite fotografije, ki jih boste želeli pokazati drugim, s kamerami telefona Nokia 7.1, ki poskrbijo za zaznavanje globine s pomočjo vrhunske umetne inteligence. Način HDR poskrbi za bolj jasne in ostrejše fotografije, ne glede na osvetlitev. Svetel 5,8-palčni Full HD+ zaslon PureDisplay z razmerjem stranic 19 : 9 vam omogoča večjo izkušnjo brez okornega telefona. Mobilna platforma Qualcomm Snapdragon 636 ponuja celodnevno delovanje z baterijo, pri tem pa vam operacijski sistem Android 9 Pie⁵ zagotavlja neprekinjeno zaščito in posodobitve.

Prijava
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije

Android je blagovna znamka družbe Google LLC. Qualcomm Snapdragon je izdelek družbe Qualcomm Technologies Inc. in/ali njenih podružnic. USB Type-C™ je blagovna znamka združenja USB Implementers Forum. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Google Foto ponuja brezplačno in neomejeno shranjevanje fotografij v visoki kakovosti; zahtevana sta račun Google in internetna povezava.

2 Slušalke Nokia True Wireless prejmete s prenosnim ohišjem, v katerem je shranjene dovolj energije za 4 dodatna polnjenja za do 15 ur delovanja z baterijo. Baterija ima omejeno število polnjenj, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati. Preizkušano v laboratorijskih pogojih.

3 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.

4 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati. Preizkušano v laboratorijskih pogojih.

5Če je prednameščen operacijski sistem Android Oreo, je mogoča nadgradnja na operacijski sistem Android 9 Pie. Upoštevajte, da so lahko pri tem porabljeni dodatni mobilni podatki.