Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip Error Hexagon External link Facebook Instagram YouTube Twitter 5G 5G Display 6.67 inches 6.67 Camera Design Arrow right

Nokia X10

Pametni telefoni
Nokia X10

Vizualizirajte svoje poslovne ideje z gradacijo barv, nato pa jih delite prek povezave 5G¹.

Barva

Nokia X10

Vodenje podjetja zahteva energijo, učinkovitost in inovativnost – vse to boste našli v telefonu X10. Superhitra povezava 5G¹ in zaslon Full HD+ vam omogočata hitro izvajanje službenih opravil. Medtem boste s štirikratno kamero 48 MP z optiko ZEISS zajeli vse, kar je pomembno. S profesionalnimi orodji za gradacijo barv boste predstavitvam vaših idej dodali poseben čar. Prejeli boste tudi najnovejši Android™ 11 in do 3 leta programskih nadgradenj ter mesečne varnostne posodobitve, tako boste v novih funkcijah uživali zdaj in tudi v prihodnosti.

Celotne specifikacije

Hitrost 5G

Prenašajte datoteke z bliskovito hitro zanesljivo 5G¹ povezljivostjo.

6,67-palčni zaslon Full HD+

Delite svoje ideje ob kavi in jih predstavite na velikem zaslonu.

Štirikratna kamera 48 MP

Z optiko ZEISS ne boste imeli nobenih težav pri fotografiranju.

Urejanje in gradacija barv

Uporabite celoten nabor orodij in svoje fotografije spremenite v podobe, ki jih lahko uporabite za predstavitev idej.

Živite hitro in se sprostite. S povezavo 5G.

Glejte zdaj

Bliskovito hitra povezava 5G

Delajte in uživajte pri izjemni hitrosti povezave 5G

Povezava 5G lahko okrepi vaše podjetje, saj lahko z njo hitreje storite več. Pomislite na videokonference, pošiljanje datotek, prenašanje velikih predstavitev in povezovanje, vse to do 20x hitreje.² Ko se poveča produktivnost, se podaljša tudi vaš prosti čas. Popolna zmagovita kombinacija.

Varnost

Raven varnosti, ki se razvija in povečuje

Z vsakomesečnimi varnostnimi posodobitvami do 3 leta bodo vaše največje in najpomembnejše datoteke, videoposnetki, fotografije in podatki v varnih rokah.

Android™ One

Programska oprema, ki se ves čas izboljšuje

Android 11 prinaša kopico inovativnih funkcij v vaš telefon, tako si lahko na enem priročnem mestu ogledate, odgovarjate in nadzirate vse pogovore iz različnih aplikacij za pošiljanje sporočil. Tako ne boste nikoli zgrešili ničesar. In z rednimi posodobitvami programske opreme boste v prednosti pred konkurenco in ob novih funkcijah boste uživali več let.

6,67-palčni zaslon Full HD+

Vživite se v več kot samo v delo

Zaslon Full HD+ je idealen za delo na poti, videoklice, prikazovanje predstavitev ali za popolno vživetje v epski film ob zaključku izjemnega dneva.

Štirikratna kamera 48 MP

Delite svoje delo s svetom

Z našo najnovejšo štirikratno kamero 48 MP z optiko ZEISS, v kombinaciji s celovito zbirko orodij za urejanje in gradacijo barv, imate na voljo vse potrebno za ustvarjanje visokokakovostnih fotografij in videoposnetkov. In s povezavo 5G¹ lahko svoj navdih delite v trenutku. Kjer umetnost sreča produktivnost.

Oblika

Čudovito zanesljiv

Telefon Nokia X10 je na voljo v dveh barvah, z navdihom skandinavske pokrajine. Poleg tega pa je z izjemnim videzom dovolj robusten za vsakodnevne trke in udarce.

Baterija

Ostane hladen tudi pod pritiskom

Naš napredni hladilni sistem pomeni, da bo vaš telefon hladen tudi ob skrajno intenzivni uporabi. In z do dvodnevno življenjsko dobo baterije³ je njegova delovna etika tako striktna kot vaša.

Produktivnost

Kjer delo sreča vikend

Način za osredotočenost vam omogoča delo brez motenj, način za spanje pa vam pomaga pri sproščanju. Ker se dobro jutro začne z dobrim spancem.

Procesor

Pripravite se na neverjetno zmogljivost

Naj gre za vaše življenje ali za vašo napravo, najpomembnejša je zmogljivost. Mobilna platforma Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G pomeni, da se morate pripraviti na izredno hitrost. Večopravilnost pri uporabi aplikacij: spremljajte najnovejše novice in hkrati uživajte v priljubljenih oddajah.

E-waste

Spreminjamo vsebino prodajnega kompleta za zmanjšanje elektronskih odpadkov

Polnilniki za telefone v EU vsako leto ustvarijo na tisoče ton elektronskih odpadkov. Ker ga mnogi že imamo, smo polnilnik nadomestili z razgradljivim ovitkom za telefon. S tem pomagamo znižati elektronske odpadke in omogočamo daljšo uporabo vašega telefona. Potrebujete polnilnik? Še vedno ga lahko kupite in izkupiček bomo namenili okoljevarstveni organizaciji.

Več informacij

vzljubite jo, zaupajte ji, obdržite jo

Na Finskem imamo enostaven pristop do življenja in sreče – držite se stvari, ki jih imate radi in jim zaupate. Ko to filozofijo uporabimo pri oblikovanju telefona, je rezultat jasen: vsakodnevni sopotnik, na katerega se lahko zanesete in ki bo prestal preizkušnjo časa. Najnovejša ponudba telefonov Nokia v tem ni izjema. Z inovativnimi funkcijami, trpežnim ohišjem ter stalnimi programskimi in varnostnimi posodobitvami vam bodo še dolgo stali ob strani.

Povečajte svojo varnost z ExpressVPN

Če uporabljate povezavo WiFi ali mobilne podatke, ExpressVPN omogoča dodatno raven zaščite vaše internetne povezave in tako vaše podatke zaščiti pred radovednimi očmi. Prejmite 30-dnevno preskusno različico ExpressVPN, ekskluzivno na izbranih telefonih Nokia. K ničemur se vam ni treba obvezati in način plačila ni potreben – storitev zaščite boste začeli uporabljati prej kot v eni minuti.

Več o tem

Vse, kar želite slišati, in še več

Vse skladbe in podkasti, ki jih poznate in imate radi — ter milijone drugih, ki jih še niste odkrili. Pametni telefoni Nokia imajo zdaj prednameščeno aplikacijo Spotify, najbolj priljubljeno storitev za pretakanje zvočnih vsebin na svetu. Tako vas od najbolj priljubljenih pesmi od največjih glasbenikov na svetu loči samo nekaj dotikov. Pripravljeni na predvajanje prek storitve Spotify vsak teden.

Več o tem

Ne zamudite ničesar. Prijavite se ter prvi prejmite novice in ponudbe o telefonih Nokia.

HMD Global Oy je ekskluzivni imetnik licence za blagovno znamko Nokia za telefone in tablične računalnike. Nokia je registrirana blagovna znamka družbe Nokia Corporation. Android, Google ter druge sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Qualcomm Snapdragon je izdelek družbe Qualcomm Technologies, Inc. in/ali njenih podružnic. Qualcomm in Snapdragon sta blagovni znamki družbe Qualcomm Incorporated, registrirani v Združenih državah in drugih državah. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1Pokritost 5G je omejena in morda jo vaš operater ne podpira. Dejanska hitrost je odvisna od omrežja in drugih dejavnikov.

2 Na podlagi internega testiranja družbe HMD Global telefon v omrežjih 4G dosega povprečno hitrost prenosa približno 60 Mb/s. V omrežjih 5G pa lahko telefon Nokia X10 doseže hitrost prenosa do 1,2 Gb/s.

3 Dvodnevno preizkušanje baterije je bilo izvedeno s preizkusom resnične uporabe v družbi HMD Global. Preizkus je vključeval 5-urno aktivno dnevno uporabo naprave z novo baterijo. Uporaba je vključevala na primer igranje iger, pretakanje videoposnetka, klicanje, pošiljanje sporočil SMS, brskanje in uporaba aplikacij (kot so družbena omrežja, novice, navigacija in glasba). Preizkus je bil izveden z običajnimi nastavitvami naprave v osvetljenem notranjem prostoru. Naprava je bila čez noč v stanju pripravljenosti.