Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account Chevron left Chevron right External link Facebook Instagram YouTube Twitter Arrow right

Explore the latest Nokia phones

Skip to main content

Upoznajte se sa našim najnovijim, najekološkijim uređajima

Predstavljamo nov asortiman Nokia uređaja koji su upravo najavljeni na sajmu IFA.

The 2K display on Nokia T20

Nokia T20Tablet dizajniran da traje

love it, trust it, keep it

Nova ponuda telefona je stigla. Otkrijte najnovije uređaje napravljene da vam pruže pomoć kod kuće, na poslu i u svim ostalim prilikama.

LoveTrustKeep

Možda će vam se takođe dopasti

Pogledajte sve pametne telefone

Android™ 12 stiže

Sa unapređenim kontrolama privatnosti, boljim alatima za pristupačnost i novim opcijama prilagođavanja, Android 12 je verzija koja je najviše personalizovana do sada. Otkrijte čitav niz funkcija koje pristižu na Nokia telefone.

A Nokia smartphone with Google apps

Čist Android

Ponekad je manje više. Mnogo, mnogo više.

Postoje male stvari u našoj svakodnevici, koje nas usporavaju (saobraćaj, vreme, artikal koji ste u prodavnici zaboravili da kupite). Kada se obratite vašem telefonu za odgovore, poslednja stvar koju želite, jeste da vas telefon usporava.

Mi ne dodajemo blotver koji troši kapacitet vaše baterije. Mi ne pravimo nered, koji traži dodatnu energiju. Nokia pametni telefoni stižu sa čistim Android-om. Čist i potpun Android. Ništa što ne želite na vašem telefonu i ništa što može da vam stane na put.

Možda će vam se takođe dopasti

Pogledajte sve klasične telefone

Ne propustite. Registrujte se i budite prvi koji će primati novosti i ponude za Nokia telefone.