Facebook Instagram YouTube Twitter 5.2

Nokia 3.1

Skip to main content

Simplicity without compromising on design.

Enlarge Crna Nokia 3.1 from Front and Back
Enlarge Crna Nokia 3.1 from Front
Enlarge Crna Nokia 3.1 from Back
Enlarge Crna Nokia 3.1 from Back
Enlarge Crna Nokia 3.1 from Front and Back
Enlarge Crna Nokia 3.1 from Front
Enlarge Crna Nokia 3.1 from Back
Enlarge Crna Nokia 3.1 from Front and Back
BojaCrna
Opcije
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia 3.1 postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Nokia 3.1

Dizajn

Enjoy a premium feel with its sculpted Corning® Gorilla® Glass display

Ekran

The 5.2" HD+ display offers maximised screen space on a compact device

Kamera

Capture crisp photos with the 13 MP auto-focus camera

Hardver

More power to your apps and games with the octa-core processor

Vaš vrhunski saputnik

Dizajn

Dizajn koji se čuva

Nokia 3.1 izgleda savršeno i pruža takav osećaj kad je držite u ruci. Privlači pažnju svojim suptilno zaobljenim oblikom i prelepim dijamantski obrađenim aluminijumskim stranicama. Sa svojom zakrivljenom poleđinom i oblikovanim ekranom od Corning® Gorilla® stakla, nova Nokia 3 udobno leži u ruci.

Ekran

Savršen format ekrana

Kompaktni uređaj sa preglednim ekranom. Maksimalno iskoristite HD+ ekran dijagonale 5,2" bez obzira da li gledate filmove ili video klipove– uz format 18:9 više nema odsečenih ivica na ekranu.

Kamere

Oštrije, detaljnije fotografije

Glavna kamera od 13 MP sa automatskim fokusom i LED blicem omogućiće vam da zabeležite oštre fotografije bilo da ste u otvorenom ili zatvorenom prostoru. Prednja kamera od 8 MP sa širokim vidnim poljem od 84.6 stepeni je idealna za pravljenje grupnih selfi fotografija.

Hardver

Najbolje aplikacije na dohvat ruke

Nokia 3.1 telefona pokreće moćni procesor sa osam jezgara koji vam pruža još bolje iskustvo, bez obzira da li igrate AR igre ili obavljate više stvari istovremeno. Uživaćete u bezbednom pristupu korisnim aplikacijama kao što je Google Pay.

Softver

Najbolje što nudi Android

Android One pruža softverski doživljaj Google dizajna na Nokia 3.1. Pribavite sve što želite i uklonite sve što ne želite pomoću jednostavnog interfejsa koji se lako koristi i skupa unapred instaliranih aplikacija, kao i besplatno, neograničeno, visokokvalitetno skladište za fotografije1 uz aplikaciju Google fotografije. Redovna bezbednosna ažuriranja i nadogradnje operativnog sistema tokom dve godine znače da će Nokia 3.1 sa sistemom Android One uvek biti bezbedna i da će sadržati najnovije Google inovacije kao što je optimizovanje za Google pomoćnika.
android one-full
Saznajte više o sistemu Android One

Studija kompanije Counterpoint

1. mesto na rang-listi poverenja već dve godine zaredom*

“Nokia pametni telefoni su na vrhu rang-liste poverenja zasnovane na softveru, bezbednosnim ažuriranjima i kvalitetu izrade”

Pružanjem mesečnih bezbednosnih ažuriranja u periodu od 3 godine i nadogradnje operativnog sistema Android™ tokom 2 godine, Nokia pametni telefoni ponovo su se našli na vrhu liste poverenja koju je objavila kompanija Counterpoint Research za 2020. godinu A sa testiranjima uređaja koja premašuju industrijski prosek, kada se radi o kvalitetu, takođe smo ispred drugih. Pogledajte studiju da biste saznali više o ovome.

logo-Counterpoint-black-180px
Pročitajte studiju
Nokia smartphones that get years of security updates

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

Google, Android i drugi zaštitni znaci su u vlasništvu kompanije Google LLC. Oreo je zaštitni znak grupacije Mondelez International, Inc. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1Baterija koja traje 2 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, striming videa, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društveni mediji, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti. 2 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju. 3 Nije dostupan na svim tržištima, proverite svoje lokalno tržište. 4 Besplatno skladištenje u visokom kvalitetu, zahteva Google nalog i internet vezu. 5Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.
* Prema studiji kompanije Counterpoint Research iz 2020.