‌‌

Nokia 8.1

Očekujte više

Kamera

Predivne selfi fotografije u bilo koje doba dana

Saznajte više

Vrhunski prikaz

Uz prilagodljivi ekran Full-HD+ PureDisplay od 6,18 inča precizne boje i sadržaj ostaju vidljivi – čak i na jakoj sunčevoj svetlosti. Zahvaljujući HDR10 podršci, opsegom boja od 96% i odnosom kontrasta 1:1500 možete da uživate u video zapisima sa jasnijim detaljima i bogatijim bojama. Osim toga, nova funkcija Prilagodljivog osvetljenja koju donosi Android 9 Pie sistem uči vaše željene postavke osvetljenosti ekrana i automatski ih prilagođava.

  • 6,18" Full HD+ ekran
  • PureDisplay

Nokia 8.1

Best mid-ranger of 2018

logo-gsmarena

Dizajn

Sofisticirani dizajn

Hardver

Baterija koja traje

Procesor Qualcomm™ Snapdragon® 710 vrhunskih performansi koji pokreće veštačka inteligencija pruža brzinu koja vam je potrebna, dok nova funkcija prilagodljive baterije, koju donosi operativni sistem Android 9 Pie, obezbeđuje trajanje baterije i do dva dana1

  • Android 9 Pie Prilagodljiva baterija
  • 18 W brzo punjenje

Android 9 Pie

Uštedite vreme i bateriju uz sistem Android 9 Pie

Android 9 Pie pruža mogućnost da upotrebite snagu veštačke inteligencije kako biste što bolje iskoristili potencijal vašeg Nokia 8.1 pametnog telefona. Prilagođava se vama i načinu na koji koristite telefon, učeći vaše željene postavke u hodu i poboljšava rad tokom vremena, tako da će sve teći glatko još duže.

  • Prilagodljiva baterija
  • Intuitivni korisnički interfejs zasnovan na pokretima

Android One

Najbolje što donosi Android, poslednja inovacija kompanije Google

Android One pruža softverski doživljaj Google dizajna na novom Nokia 8.1 telefonu. Preuzmite samo ono što vam je potrebno uz unapređen interfejs koji se lako koristi i organizovan skup unapred instaliranih aplikacija, kao i uz besplatno, neograničeno, izuzetno kvalitetno skladište fotografije uz aplikaciju Google slike2. Redovna bezbednosna ažuriranja i nadogradnje operativnog sistema tokom dve godine znače da će Nokia 8.1 sa sistemom Android One uvek biti bezbedna i da će sadržati poslednje inovacije iz kompanije Google kao što je optimizovanje Google pomoćnika.

Nokia 8.1

Kompletne specifikacije
Kompletne specifikacije
Kompletne specifikacije

Google, Android i drugi zaštitni znaci su u vlasništvu kompanije Google LLC. Qualcomm Snapdragon je proizvod kompanije Qualcomm Technologies Inc i/ili njenih podružnica. USB Type-C™ su zaštitni znaci kompanije USB Implementers Forum. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1 Baterija koja traje 2 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, reprodukciju u stvarnom vremenu video zapisa, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti.

2 Besplatno skladištenje u visokom kvalitetu, zahteva Google nalog i internet vezu.

3Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.

4 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.