Nokia 8110 4G

Nova Nokia 8110 4G

Za original(n)e

Dizajn

Istaknite se

Povratak ikone. Slično kao original, nova Nokia 8110 4G ima klizni zakrivljeni zaštitni poklopac koji možete da otvarate da biste primali pozive i zatvarate da biste ih prekinuli. Jedinstveni oblik znači i da možete da rukujete telefonom na načine koje niste mogli ni da zamislite.

Mogućnost povezivanja

Ostanite povezani uz aplikaciju WhatsApp

WhatsApp aplikacija je sada dostupna za preuzimanje na telefonu Nokia 8110 4G. Jednostavno ćaskajte, šaljite glasovne poruke, fotografije i video zapise svojim prijateljima i porodici.

Aplikacije

Uživajte u sinhronizaciji

Jednostavno uvezite kontakte i sinhronizujte svoj kalendar koristeći Gmail i Outlook. Sadrži takođe i prodavnicu koju pokreće KaiOS, a za vašu zabavu zadužena je unapred instalirana igrica Snake.

Baterija

Moćna baterija koja dugo traje

Mobilna platforma Qualcomm® 205 je optimizovana tako da obezbedi sjajne performanse a da pritom ne ugrozi trajanje baterije, obezbeđujući 25 dana rada u režimu mirovanja nakon jednog punjenja1.

Tehnologija

Podržava mogućnosti 4G mreže

Možete brže da surfujete, ćaskate i strimujete pomoću 4G LTE mreže. Funkcija bežične pristupne tačke vam omogućava da kreirate sopstvenu Wi-Fi vezu gde god da ste.

Karakteristike

Nokia 8110 4G

Sa telefonom Nokia 8110 4G dobijate mogućnost jednostavnog i bržeg povezivanja na omiljene aplikacije i igrice preko 4G LTE, bez dodatnog utroška energije iz moćne baterije koja traje po nekoliko dana. Osim toga, njegov ekran dijagonale 2,4 inča, ugrađen u jedinstveno zaobljeno kućište, doprineće da se izdvojite iz mase.

4G

4G

Iskoristite svu snagu i prednosti koje nudi 4G LTE.

Dizajn

Dizajn

Jedinstven zaobljeni ekran dijagonale 2,4 inča i kućište od polikarbonata.

Baterija

Baterija

Baterija koja traje po nekoliko dana, baš kao i kod originala.

Aplikacije

Aplikacije

Tu su sve aplikacija i igrice koje su neophodne da vam nikad ne bude dosadno.

Kompletne specifikacije

Nova Nokia 8110 4G

Sada dostupno za kupovinu

7999 RSD

Izaberite maloprodavca

Cene se mogu razlikovati kod različitih trgovaca i u zavisnosti od specifikacije proizvoda, kao što je količina memorije. Kao partner kompanije Amazon, HMD Global zarađuje od kvalifikujućih kupovina.

Prijavi me

Budite među prvima koji će saznati naše najnovije vesti.

Mobilna platforma Qualcomm je proizvod kompanije Qualcomm Technologies Inc. Svi ostali žigovi su svojina odgovarajućih vlasnika. Ponude mogu da se razlikuju. Proverite lokalnu dostupnost. Slike su korišćene samo kao ilustracija.

1Testiranje je obavljeno u laboratorijskim uslovima bez aplikacija koje rade u pozadini. 2Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora. 3Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će biti potrebno da zamenite bateriju.