‌‌
Kontaktirajte podršku

Načini da dobijete pomoć

Ćaskajte sa nama

Pre nego što počnete da ćaskate sa našom korisničkom podrškom, ostavite detalje za kontakt. Imajte na umu da naše ćaskanje ne radi na pregledačima Microsoft Edge, umesto njega probajte Chrome ili Firefox.

Pošaljite nam e-poruku

Tell us about your problem and we'll get back to you via email.
Vodiči za korisnike
Korisnička uputstva

Najnovija korisnička uputstva za Nokia telefone

Pogledajte sva korisnička uputstva
Česta pitanja

Najčešće pregledani članci i teme

Zašto moj telefon povremeno prestaje da se puni pre nego što dosegne 100%?

Zaštita punjenja je omogućena tokom niskih ili visokih temperatura – na ovakav način se obezbeđuje optimalan i bezbedan učinak baterije. Da biste nastavili da punite telefon normalnom brzinom, premestite ga u prostoriju sa sobnom temperaturom.

>

Moj telefon neće da se puni. Šta da radim?

Prvo proverite da problem nije u izvoru napajanja ili utičnici koju koristite – to možete proveriti tako što ćete uključiti telefon u drugu utičnicu i proveriti da li se puni. Ako problem nije u utičnici, proverite kabl za napajanje ili port za punjenje na telefonu i uverite se da sve izgleda kao što bi trebalo. Onda pokušajte da potpuno isključite telefon i uključite ga u utičnicu – imajte u vidu da, ako je baterija potpuno prazna, može biti potrebno 2 do 3 minuta da počne da se puni.

>

Kako da obavim hardversko resetovanje pametnog telefona i vratim ga na prvobitna fabrička podešavanja?

Napomena: Hardversko resetovanje će potpuno izbrisati sve podatke, podešavanja i sadržaj na pametnom telefonu i vratiti ga na prvobitna fabrička podešavanja. Preporučujemo vam da napravite rezervnu kopiju podataka sa uređaja pre hardverskog resetovanja. Posetite ovaj link da biste saznali više o tome kako da napravite rezervnu kopiju podataka sa pametnog telefona na daljinu.

Da biste resetovali pametni telefon i izbrisali sav njegov sadržaj, prvo proverite da li je telefon povezan sa izvorom napajanja. Preporučujemo i da baterija bude napunjena najmanje 50% kada obavljate hardversko resetovanje.

Pritisnite taster za pojačanje zvuka i dugme za napajanje istovremeno u trajanju od oko 30 sekundi ili dok se ne pojavi osnovni meni. Onda odaberite radnju koju želite da preduzmete u izvornom meniju, u ovom slučaju Obriši podatke/fabričko resetovanje.

Možete i da obavite hardversko resetovanje tako što ćete dodirnuti Podešavanja > Rezervna kopija i resetovanje > Resetovanje fabričkih podataka > Resetuj telefon > Izbriši sve.

>
Garancija i osiguranje

Garancija

Proverite garanciju

Da biste proverili da li je garancija važeća, unesite IMEI kod vašeg uređaja.

Gde mogu da pronađem IMEI kod?

Android telefoni Da biste pronašli IMEI kod na svom telefonu, idite na Podešavanja > O telefonu > Status > IMEI informacije. Ako vaš telefon ima dva IMEI koda, unesite IMEI1.

Klasični telefoni Da biste pronašli IMEI kod na svom telefonu, unesite *#06# pomoću tastature kada se otvori glavni ekran.

Odaberite svoju lokaciju
Proverite garanciju