Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Language Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter

Упутство за корисника телефона Nokia C32

Skip to main content
Svi uređaji

Nokia C32

Korisni linkovi

PDFSoftverska ažuriranja

Zemlje i jezici

Pošto nudimo korisničke vodiče za proizvode na mnogim jezicima u različitim regionima, možda ćete biti preusmereni na veb-stranicu Nokia telefona izvan vaše odabrane lokacije.

Izaberite jezik
Početni koraci
Redovno ažuriranje telefonaTasteri i deloviUbacivanje SIM i memorijske karticePunjenje telefonaUključivanje i podešavanje telefonaKorišćenje dodirnog ekrana

Punjenje telefona

Punjenje baterije

Punjenje baterije
  1. Uključite kompatibilni punjač u zidnu utičnicu.
  2. Povežite kabl sa telefonom.

Telefon podržava USB-C kabl. Telefon možete da napunite i preko računara pomoću USB kabla, ali to može da potraje duže.

Ako je baterija u potpunosti ispražnjena, može biti potrebno nekoliko minuta da se prikaže indikator punjenja.

Model punjača

Za punjenje uređaja koristite punjač AD-010. HMD Global može da obezbedi dodatne modele baterija ili punjača za ovaj uređaj. Vreme punjenja može da se razlikuje u zavisnosti od mogućnosti uređaja. Neki od dodataka navedenih u ovom uputstvu za korisnike, kao što su punjač, slušalice ili kabl za podatke, možda se prodaju zasebno.

Kada se punjač ne nalazi u prodajnoj kutiji, punite uređaj pomoću kabla za podatke (obuhvaćen) i USB adaptera (možda se prodaje zasebno). Uređaj možete da punite pomoću kablova treće strane i adaptera koji su usaglašeni sa USB 2.0 ili novijim, kao i sa propisima zemlje i međunarodnim i regionalnim standardima za bezbednost. Drugi adapteri možda ne ispunjavaju primenjive standarde za bezbednost i punjenje pomoću tih adaptera može da izazove rizik od gubitka uređaja ili lične povrede. Preporučuje se korišćenje adaptera sa ulazom od 100–240 V~50/60 Hz 0,5 A i izlazom od 5,0 V/2 A radi optimizacije punjenja uređaja.

Da li vam je ovo bilo korisno?

Zemlje i jezici

Izaberite jezik

I dalje vam je potrebna podrška?

Obratite se službi za podršku

Ćaskanje uživo

Ćaskanje uživo

Before starting chat with our customer support, please leave your contact details. Contact our chat support for online purchases support, product information, warranty support.

Chat with us

Before starting chat with our customer support, please leave your contact details. Contact our chat support for online purchases support, product information, warranty support.

Polja označena zvezdicom su obavezna.

Pošaljite nam e-poruku

Recite nam šta je problem i mi ćemo vam se javiti putem e-pošte.