Facebook Instagram YouTube Twitter

Razlozi za izbor Nokia telefona

Skip to main content

Zašto odabrati Nokia telefon?

Pouzdanost koja traje

Kupovinom Nokia telefona, dobijate uređaj koji će da traje dugo i koji donosi redovno ažuriranje bezbednosti i Android funkcija. Jer duže trajanje naših uređaja znači da smanjujemo upotrebu prirodnih resursa i količinu e-otpada.

love it

Nokia pametni telefoni spajaju elegantan nordijski dizajn sa najnovijim Android karakteristikama. Pristupačni su, pouzdani i deo rastućih nastojanja ka održivijim praksama. Jednostavno rečeno, Nokia telefon je nešto zbog čega prosto možete da se osećate dobro.

trust it

Svojim telefonima snimamo, delimo i ponovo proživljavamo uspomene. Nokia telefoni dolaze sa 2 godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja – što je 2 puta više nego što nudi konkurencija.1 Pored toga, naši centri podataka nalaze se ovde, u Finskoj, gde se na njih primenjuju strogi zakoni Evropske unije o zaštiti podataka.

keep it

Što ređe zamenjujemo telefone, više pomažemo planeti – a Nokia telefoni su napravljeni da traju. Prolaze kroz faze testiranja proizvoda koje su rigoroznije od industrijskog proseka, a uz nekoliko godina Android nadogradnji i bezbednosnih ažuriranja, softver će izdržati test vremena.

Pronađite svoj Nokia telefon

Šta god da tražite od mobilnog uređaja, postoji Nokia telefon baš za vas. Istražite serije naših uređaja i pronađite svoj.

Nokia X-series

Pomeramo granice našim najodrživijim pametnim telefonima

Istražite serije

Nokia G-series

Premijum iskustva korišćenja pametnih telefona nisu rezervisana samo za vodeće uređaje

Istražite serije

Nokia C-series

Pouzdanost po izuzetnoj vrednosti

Istražite serije

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

¹Izabrani Nokia pametni telefoni dobijaju ukupno 36 bezbednosnih ažuriranja od globalnog predstavljanja uređaja. Ostali pametni telefoni u istom cenovnom rangu dobijaju u proseku do 16 bezbednosnih ažuriranja tokom svog životnog ciklusa.