Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Flip phone Music Hearing aid Battery

Nokia 2660 Flip

Hoppa till huvudinnehållet

Nokia 2660 Flip

Var närmare alla du älskar

Varför välja Nokia?

Enklare samtal och SMS

Håll kontakten med de människor du bryr dig om. Nokia 2660 Flip ger den där Nokia-tillförlitlighet som märket är så känd för till en lättanvänd flip-telefon.

Tillförlitlighet

Håll dina nära och kära ännu närmare

Med ett batteri som räcker i flera dagar kan du prata när du känner för det. Nå nödkontakter med den dedikerade knappen.

Hållbarhet

Grundligt testad för hållbarhet

Nokia 2660 Flip har testats noggrant för att säkerställa dess hållbarhet, och dess tuffa polykarbonatskal finns i tre eleganta färger¹.

Nokia 2660 Flip

Nokia 2660 Flip är en flipteleon som är utformad för att föra dig närmare de du älskar. Med en stor skärm, lättanvänt gränssnitt och en lång batteritid har det aldrig varit så enkelt att prata och messa. Det är lätt att höra med höga ljudinställningar och kompatibilitet med hörapparater (HAC). Med nödknappen kan du kontakta en av dina nära och kära direkt om behovet uppstår.

Fullständiga specifikationer

Byggd för enkelhet

De stora knapparna och den stora skärmen gör det enkelt att SMS:a och ringa.

FM-radio

För sport, musik och sändningar, med eller utan headset.

Kompatibilitet med hörapparater

Kombinera med höga ljudinställningar för fantastisk samtalskvalitet.

Håll kontakten

Ett batteri som räcker i flera dagar. Nå nödkontakter med den dedikerade knappen.

Big display and buttons of Nokia 2660 Flip

Tillgänglighet

Stora knappar. Stor skärm.

Nu är det enklare än någonsin att SMS:a och ringa, tack vare de stora knapparna och en tydlig 2,8 tums skärm med användarvänligt gränssnitt.

Emergency button of Nokia 2660 Flip

Nödknapp

En nödknapp för sinnesro

Nå snabbt upp till 5 av dina kontakter med den dedikerade nödknappen - den kan enkelt nås oavsett om telefonen är öppen eller stängd.

Favorite stations with FM radio on Nokia 2660 Flip

FM-radio

Dina favoritsändningar med FM-radio

Lyssna med hörlurar eller genom handsfree-högtalaren och njut av din favoritsport, musik eller sändningar hemma eller på resande fot.

Charging cradle accessory with Nokia 2660 Flip

Tillbehör

Ett enklare sätt att ladda

Nokia 2660 Flip är kompatibel med en laddningsvagga², så att du kan förvara och ladda din telefon på ett praktiskt ställe.

Missa inget. Registrera dig och bli först med att få erbjudanden och de senaste nyheterna om Nokia-telefoner.

Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. ²Laddningsvagga säljs separat

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande.