Nokia 2720 Flip

Nokia 2720 Flip med 4G

Ett måste. Ett litet, rött måste.

Klassisk vik-telefon

Enkel och pålitlig

Det är vik-telefonen som du minns den, med några uppgraderingar. Med lättanvända funktioner, som stora knappar och text, är den en bekant och pålitlig hjälp att hålla kontakten med vänner och familj.

Läs mer
Läs mer
Läs mer

Hållbarhet

Byggd för att hålla

Nokia 2720 Flip har utmärkt hållbarhet, tidlös design och är så kompakt att den passar i en ficka eller handväska. Den är tillverkad av tåligt polykarbonat som är tillräckligt starkt för att tåla vardagens alla smällar.

Läs mer
Läs mer
Läs mer

batteri

Upp till 28 dygns standby-tid

Nokia 2720 Flip har upp till 28 dygns standby-tid på en enda laddning, vilket ger dig fler möjligheter att hålla kontakten med vänner och familj.

Google Assistant¹

Ett snabbare sätt att få saker gjorda

Ring och skicka meddelanden utan att skriva. Efter ett knapptryck kan du med bara rösten få hjälp med de vanligaste telefonfunktionerna av din Google Assistant.

Läs mer
Läs mer
Läs mer

Google Assistant

Lite hjälp på vägen, vart den än tar dig

Få svar och hitta information med en knapptryckning. Sök på internet, kolla vädret eller få nyhetsuppdateringar ännu snabbare med hjälp av din Google Assistant.

Nödknapp

Sinnesfrid

Om det oväntade händer kan nödknappen4 på Nokia 2720 Flip vara räddningen. Genom att trycka på knappen skickas ett nödmeddelande, med aktuell platsinformation, till dina nödkontakter i adressboken – plus att telefonen även försöker ringa upp dem.

Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs användarhandbokenLäs användarhandbokenLäs användarhandboken

Appar och 4G

WhatsApp, Facebook med mera

Viktiga appar, som Facebook och WhatsApp, är förinstallerade för att hjälpa dig hålla kontakt med vänner och familj. Plus att den har både 4G och möjlighet till internetdelning.

Läs mer
Läs mer
Läs mer

Funktioner

Nokia 2720 Flip

Den klassiska viktelefonen har återvänt. Håll kontakten med 4G och appar som WhatsApp och Facebook. Telefonen har två skärmar – den externa skärmen visar vem som ringer. De stora knapparna gör det enkelt att skriva och ringa. Plus att det finns en särskild nödknapp som ger lite extra trygghet.

Viktelefon

Viktelefon

Se vem som ringer på den externa skärmen. Vik ihop telefonen för att lägga på.

Knappar

Knappar

Knappsats med stora knappar och en knapp för nödkontakter.

batteri

batteri

Upp till 28 dygns standby-tid på en enda laddning.

4G

4G

Facebook och WhatsApp är förinstallerade. Wifi-hotspotfunktionalitet.

Fullständiga specifikationer

Nokia 2720 Flip

Finns att köpa nu

Prissättningen kan variera mellan olika återförsäljare och beror även på produktspecifikationer, exempelvis mängden minne. Som Amazon Associate får HMD Global ersättning vid kvalificerade köp.

Registrera mig

Bli en av de första som får höra om våra senaste nyheter.

Letar du fortfarande?

Hitta den perfekta telefonen för dig

Visa alla telefoner

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. Android, Google och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Qualcomm är ett varumärke som tillhör Qualcomm Incorporated, registrerat i USA och andra länder. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga bilder är endast i illustrationssyfte.

1 Google Assistant finns tillgänglig på vissa utvalda marknader och språk.

2Den faktiska tillgängligheten av VoLTE HD-samtal beror på tjänsteutbudet hos lokala operatörer och nätägare.

3 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten.

4Knappalternativet ställs in under uppstart. Om tillgänglighetsläge väljs vid den första uppstarten av Nokia 2720 Flip så aktiveras nödknappen. Om tillgänglighetsläge inte väljs så kommer knappen att konfigureras för Google Assistant.

5Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.