Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Phone with notch Flip phone Keypad Battery 4G 4G Play Arrow right

Nokia 2720 Flip

Den klassiska viktelefonen är tillbaka med 4G-anslutning.

Spara 100,00 kr
1 090,00 kr1 190,00 kr
Färg
Modell
Dual SIM
I lager, redo att skickas

Produkten kan skickas inom 48 timmar om den beställs en arbetsdag.

Plantera 1 träd med denna enhet

Spara pengar och ge tillbaka till planeten med den här enheten. Mer information

Nokia 2720 Flip

Den klassiska viktelefonen har återvänt. Håll kontakten med 4G och appar som WhatsApp och Facebook. Telefonen har två skärmar – den externa skärmen visar vem som ringer. De stora knapparna gör det enkelt att skriva och ringa. Plus att det finns en särskild nödknapp som ger lite extra trygghet.

Fullständiga specifikationer

Viktelefon

Se vem som ringer på den externa skärmen. Vik ihop telefonen för att lägga på.

Knappar

Knappsats med stora knappar och en knapp för nödkontakter.

batteri

Upp till 28 dygns standby-tid på en enda laddning.

4G

Facebook och WhatsApp är förinstallerade. Wifi-hotspotfunktionalitet.

Den klassiska viktelefonen har återvänt, nu med 4G

Se nu

Klassisk vik-telefon

Enkel och pålitlig

Det är vik-telefonen som du minns den, med några uppgraderingar. Med lättanvända funktioner, som stora knappar och text, är den en bekant och pålitlig hjälp att hålla kontakten med vänner och familj.

Ringer

Enkel att använda

Nokia 2720 Flip har två skärmar. På den externa skärmen kan du se meddelanden, eller se vem som ringer, innan du öppnar upp telefonen och visar den stora skärmen. När du är färdig viker du bara ihop den för att lägga på.

SMS:a och ring

Stora knappar. Stor text.

Nokia 2720 Flip har stora knappar som gör det enkelt att ringa och messa. Du kan även välja stor text, vilket gör det enkelt att läsa meddelanden.

batteri

Upp till 28 dygns standby-tid

Nokia 2720 Flip har upp till 28 dygns standby-tid på en enda laddning, vilket ger dig fler möjligheter att hålla kontakten med vänner och familj.

Nokia 2720 Flip

Vinnare iF DESIGN AWARD 2020

iF International Forum Design GmbH i Hannover har nyligen utsett Nokia 2720 Flip till vinnare av det världsberömda designpriset iF DESIGN AWARD.

Se profilen för iF DESIGN

Hållbarhet

Byggd för att hålla

Nokia 2720 Flip har utmärkt hållbarhet, tidlös design och är så kompakt att den passar i en ficka eller handväska. Den är tillverkad av tåligt polykarbonat som är tillräckligt starkt för att tåla vardagens alla smällar.

Nödknapp

Sinnesfrid

Om det oväntade händer kan nödknappen4 på Nokia 2720 Flip vara räddningen. Genom att trycka på knappen skickas ett nödmeddelande, med aktuell platsinformation, till dina nödkontakter i adressboken – plus att telefonen även försöker ringa upp dem.
Läs användarhandboken

Ring efter hjälp

När nödknappen trycks ner kommer, förutom att det skickas ett textmeddelande, telefonen att ringa till fem utvalda kontakter i kontaktboken, en efter en via högtalare, tills den får tag på en nödkontakt.

Hjälp dem som hjälper

Som extra säkerhet ger nödinformationen ICE (In Case of Emergency) akutpersonal snabbare tillgång till viktiga kontakter och medicinsk information.

Appar och 4G

WhatsApp, Facebook med mera

Viktiga appar, som Facebook och WhatsApp, är förinstallerade för att hjälpa dig hålla kontakt med vänner och familj. Plus att den har både 4G och möjlighet till internetdelning.

Appar

Sociala appar med mera

Håll kontakten med vänner och familj med sociala appar som Facebook och WhatsApp. Du kan även ladda ner andra användbara appar och spel från app-butiken.

4G Internet

Dela din internetuppkoppling

Håll dig uppdaterad med 4G Plus att du kan dela din internetanslutning med vänner, familj eller din egen surfplatta, så att du kan surfa på en större skärm när du så önskar.

Missa inget. Registrera dig och bli först med att få erbjudanden och de senaste nyheterna om Nokia-telefoner.

*Om du beställer under helg, helgdag eller efter kl 13 på sista vardagen i veckan, kommer ordern att skickas på nästkommande vardag. Beställ för minst 140 euro för gratis frakt. Observera att vi upplever vissa förseningar pga situationen med Covid-19, men majoriteten av beställningar skickas i tid.

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. Android, Google och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Qualcomm är ett varumärke som tillhör Qualcomm Incorporated, registrerat i USA och andra länder. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga bilder är endast i illustrationssyfte.

2Den faktiska tillgängligheten av VoLTE HD-samtal beror på tjänsteutbudet hos lokala operatörer och nätägare. 3 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten. 4Knappalternativet ställs in under uppstart. Om tillgänglighetsläge väljs vid den första uppstarten av Nokia 2720 Flip så aktiveras nödknappen. 5Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.